Regioni arhiva vesti 21.07.2017

Udruženja: Podrška kolegama iz Vranjskih i OK radija

Jug press 21.07.2017
BEOGRAD-NOVI SAD-KRAGUJEVAC-NIŠ Novinarska i medijska udruženja pružaju punu podršku kolegama iz nedeljnika Vranjske i OK radija koji protestuju zbog skandalozno sprovedenog lokalnog konkursa za javni interes u sferi javnog informisanja u Vranju, na… »

“Fiat” dao ponudu, nastavak pregovora u ponedeljak

InfoKG 21.07.2017
Kompanija “FCA Srbija” danas je dala zvaničnu ponudu predstavnicima Štrajkačkog odbora o zahtevima radnika kragujevačke fabrike o kojoj će se oni izjasniti tokom vikenda. To je za InfoKG izjavio predsednik Štrajkačkog odbora i Samostalnog… »

Sednica Skupštine grada narednog petka – ponovo o RTK

Ritam grada Kg 21.07.2017
Nakon održanih konsultacija sa šefovima odborničkih grupa, Miroslav Petrašinović, predsednik Skupštine grada, zakazao je narednu sednicu gradskog parlamemta za petak, 28. jul. Na dnevnom redu ove sednice naći će se predlozi odluka o davanju… »

Tokom vrelih dana za lekarske savete otvorene dve telefonske linije

Ritam grada Kg 21.07.2017
Nakon upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na veoma visoke temperature u Srbiji do ponedeljka 24. jula, Operativni tim Štaba za vanredne situacije grada Kragujevca, apeluje na građane da se pridržavaju uputstva lekara. Istovremeno, iz… »

IN MEMORIAM Preminuo Dragan Banićević

Jugmedia 21.07.2017
Posle kraće bolesti preminuo Dragan Banićević, nekadašnji košarkaš i predsednik KK „Pirot“, rođen 1953. godine u Pirotu. Debitovao je za prvi tim KK „Pirot“ 1972. godine, zajedno sa Vukašinom Mladenovićem i Mihajlom Vidanovićem u Srpskoj… »

Migranti dobili vrtić

Jugmedia 21.07.2017
U prihvatnom centru u Vranju danas je svečano otvoren objekat u kome će biti dečji vrtić i kutak za majke sa decom. Svečanosti je prisustvovao državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Nenad Nerić, koji je… »

Stojanović pozvao 45.000 poreskih obveznika da provere rešenja

Jug press 21.07.2017
LESKOVAC Šef odborničke grupe Demokratske stranke u Skupštini grada Leskovca Saša Stojanović pozvao je danas 45.000 poreskih obveznika sa teritorije ovog grada da od ponedeljka dođu u Lokalnu poresku administracije i traže lično šefa te službe… »

Sećanje i pomen rudarima stradalim u jami "Ciganski potkop"

Večernje novosti 21.07.2017
Rudari Rudnika mrkog uglja "Rembas" iz Resavice obeležili su danas u Senjskom rudniku slavu rudara Svetog Prokopija i podsetili se na rudarsku tragediju koja se dogodila u jami "Ciganski potkop", na ovaj dan 1893. godine, kada je u požaru poginula cela… »

Predstavljen program “Gospojinskih svečanosti”

Ritam grada Kg 21.07.2017
Gospojisnke svečanosti, osme po redu, koje počinju 28. avgusta, ove godine održavaju se pod sloganom “Duhovna i druga putovanja“. Pod pokroviteljstvom grada Kragujevca i uz blagoslov episkopa šumadijskog Jovana, Gospojinske svečanosti organizuje… »

Medjunarodni sajam privrede od 21. do 23. septembra u Nišu

Beta video 21.07.2017
NIŠ - Medjunarodni sajam preduzetništva i privrede ``Ekspo Niš 2017`` biće održan u hali ``Čair`` od 21. do 23. septembra, najavljeno je prlikom današnjeg potpisivanja protokola o saradnji u organizaciji te manifestacije. Protokol su potpisali u… »