Zabava arhiva vesti 21.07.2017

Poznati se u suzama opraštaju od Cuneta Gojkovića: Pa zašto je otišao?

Svet plus 21.07.2017
Predrag Gojković Cune preminuo je danas u 85. godini života, a njegove kolege ne mogu da se pomire sa činjenicom da njihovog kolege i prijatelja više nema. Veliki Cunetov prijatelj Predrag Živković Tozovac oglasio se povodom njegove smrti. - "Veliko… »

Takmičenje Hemingvejevih dvojnika na Floridi (VIDEO)

Beta 21.07.2017
Više od 160 krupnih i bradatih muškaraca okupilo se danas na takmičenju u Ki Vestu, na Floridi, gde će povodom rodjendana pisca Ernesta Hemingveja, biti izabran njegov dvojnik. Tradicionalno godišnje takmičenje počelo je u utorak uveče u baru… »

Kaznili devojčicu jer je prodavala limunadu na ulici bez dozvole

Večernje novosti 21.07.2017
Uobičajena scena iz filmova, u kojoj deca, na improvizovanom štandu prodaju limunadu za neku simboličnu cenu, obila se o glavu britanskoj porodici Spajser. LONDON - Uobičajena scena iz filmova, u kojoj deca, na improvizovanom štandu prodaju limunadu… »

Kinezi više neće koncerte Džastina Bibera

B92 21.07.2017
Peking je saopštio da neće pozivati kanadskog pevača Džastina Bibera da drži koncerte u Kini zbog ranijeg "lošeg ponašanja" Bibera kojem ta vlast ipak priznaje da je talentovan. Navodno odgovarajući na pitanje ljubitelja Bibera, Gradska… »

Istina o vojvodinom telegramu: Kako je Čerčil hteo da zataška tajni plan nacista

Blic 21.07.2017
Vinston Čerčil, nekadašnji engleski političar i premijer, koji je bio aktivan 1940-ih i 1950-ih godina, posle rata je pokušao da blokira objavu tajnih dokumenata nacističkog plana da vrate Edvarda VIII na kraljevski tron UK. Telegrami su otkrili… »

Šta će Filip da kaže: Prijovićeva ne objavljuje njihove zajedničke fotke, a sad se pojavila sa drugim muškarcem! (foto)

Blic 21.07.2017
Pevačica trenutno boravi u Crnoj Gori, gde osim što nastupa, vreme provodi i u uživanju na plaži, ali i u noćnom provodu. Aleksandra i Filip su već neko vreme na odmoru - najpre u Monte Karlu, zatim u Hrvatskoj, a onda i na crnogorskom primorju… »

Kremlj žali kupca koji je dao milion evra za „Putinov sat“

RTS 21.07.2017
Pres sekretar Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je danas da žale kupca „Putinovog sata“ marke „Patek Filip“ koji je aukcijska kuća u Monaku prodala za nešto više od milion evra, a koji je po rečima Peskova „naseo na trik ove aukcijske… »

U Beču sve manje štandova sa kobasicama

Dnevnik 21.07.2017
BEČ: Glavni grad Austrije, Beč, poznat je po istorijskim zdanjima, ali i po štandovima na kojima se mogu kupiti razne vrste kobasica. Ti štandovi sada nestaju, i od ukupno 790, koliko ih je bilo 2010.godine, ostalo je svega još 274. Razlog za… »

Žena koja tvrdi da je Dalijeva ćerka čeka rezultat testa

Blic 21.07.2017
Španjolka Pilar Abel, koja tvrdi da je ćerka proslavljenog slikara Salvadora Dalija, čeka rezultate DNK testa, nakon što su forenzički eksperti ekshumirali telo slikara posle 27 godina. Exhumation de #SalvadorDali je crois que y'avait pas besoin de… »

Nađene tri slike Frensisa Bejkona od pet ukradenih u Španiji

Blic 21.07.2017
Nađene su tri od pet slika britanskog slikara Frensisa Bejkona, ukradenih u Madridu 2015. godine, saopštili juče su izvori bliski španskoj policiji. - Mogu da potvrdim da smo našli tri slike - rekao je neimenovani portparol policije potvrđujući… »