Beograd arhiva vesti 23.07.2017

Za Skadarliju 14, 2 miliona dinara

Danas 23.07.2017
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je za današnju „Politiku” da je obnova Skadarlijske česme tek početak velike obnove te boemske četvrti, a koja će uslediti kada utihne letnja turistička sezona. -Gosti u Skadarliju najviše dolaze u toku… »

Noć u Beogradu: Upucan mladić, Hitna pomoć intervenisala 109 puta

Blic 23.07.2017
Mladić (23) teže je ranjen u pucnjavi koja se dogodila u kafiću u ulici Majora Jagodića mladić (23), rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. - U pucnjavi koja se dogodila sinoć u 22.51 mladić je zadobio dve prostrelne rane u predelu karlice i prevezen… »

Bez tople vode pojedini potrošači na Banjici

Studio B 23.07.2017
Zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda u Paunovoj ulici, pojedini potrošači toplane „Voždovac“ biće bez tople vode od nedelje, 23. jula do 25. jula, u 7 sati ujutro, saopštili su iz Beogradskih elektrana. Kako se navodi, reč je o… »

Podzemni kontejneri retko puni do vrha

Politika 23.07.2017
Za podzemne kontejnere, svojevremeno najavljivane kao projekat decenije, pre bi moglo da se kaže da su promašaj veka. Oni praktično nikada nisu „zaživeli”, a dobar broj ih je van upotrebe zbog oštećenja ili kvarova. Da je tako vidi se i sa ove… »

Kimono u modi ovog leta

Večernje novosti 23.07.2017
Besplatni treninzi u džudo klubu "Crvena zvezda" tokom raspusta. Treninzima se povećavaju samopouzdanje i hrabrost. DREVNA japanska borilačka veština sada je dostupna svima! Džudo klub "Crvena zvezda" ovog leta organizuje letnju školu namenjenu… »

Simuliraju poplave: Sutra se održava završna vežba tima za spasavanje Crvenog krsta

Blic 23.07.2017
Završna vežba i provera stečenih veština članova Nacionalnog tima za spasavanje, evakuaciju i zbrinjavanje u slučaju poplava Crvenog krsta Srbije održaće se sutra u 13 sati u Nautičkom selu "Biser". Vežbom je predviđena potraga za ugroženima u… »

Da li je ovakav viseći voz spas za saobraćajne gužve u Beogradu

Blic 23.07.2017
Saobraćajne trake zatvorene zbog radova, gužve na semaforima, stanicama i blokirane tramvajske šine - ništa od toga ne smeta visećem vozu kakav bismo, uz malo mašte mogli da zamislimo i na beogradskim ulicama. Takvo prevozno sredstvo postoji u… »

Na mestima gde je najtoplije vodu nam prodaju i tri i po puta skuplje nego u prodavnici

Blic 23.07.2017
Flašica hladne vode postaje pravo malo bogatstvo kada se nađete daleko od supermarketa i načičkanih trafika - pola litre prodaje se po više nego trostruko skupljim cenama. Tako na primer, u supermarketu možete kupiti flašicu vode za 26 dinara, a… »

Poslednji bastioni starih zanata: Ovo su čuvari duha Balkanske ulice

Blic 23.07.2017
Svega pet zanatskih radnji opstalo je u čuvenoj Balkanskoj, kojoj je prema najavama gradskog menadžera budućnost da postane ulica zanata. To su skromni i trošni porodični lokali tašnera, kožara, šeširdžije, poslastičara, a njihovi izlozi… »

Oštećen mesni odbor SNS: Razbili staklo, pisali uvredljive poruke na Novom Beogradu

Blic 23.07.2017
Tokom noći razbijeno je staklo na prostorijama mesnog odbora SNS na Novom Beogradu, a po fasadi zgrade sprejom su ispisani uvredljivi grafiti. - Ovaj vandalizam predstavlja samo još jedan u nizu mnogobrojnih napada na Srpsku naprednu stranku i… »