Izvor: Alo/Društvo arhiva vesti 23.07.2017

"Fijat" nudi povećanje plata

Alo 23.07.2017
Poslovodstvo “Fijata” je uvažilo zahteve radnika iz Kragujevca i ponudilo povećanje plata za devet odsto. U ponudi koja je dostavljena predstavnicima radnika, a koja će u ponedeljak biti prosleđena zaposlenima u kompaniji "Fijat Krajsler… »

Malinari odustali od protesta

Alo 23.07.2017
Razgovori sa ministrom urodili plodom. Na sastanku ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića i predstavnika malinara iz cele Srbije danas je dogovoreno da se cena maline prati i da se osnuje Nacionalni savet koji bi se bavio problemom malinara koji… »

Devojčica nema para da se leči, ministar odreagovao

Alo 23.07.2017
Pismo devojčice Darije Petrović, koja nema sredstava da se leči u inostranstvu, podiglo je na noge celu Srbiju, a povodom toga oglasio se i ministar zdravlja Zlatibor Lončar. Darija je u emotivnom pismu navela da se više puta obratila za pomoć… »

Evo šta Kusturica misli o ujedinjenju Krima i Rusije

Alo 23.07.2017
Reditelj nikad nije krio veliku ljubav prema Rusiji i Vladimiru Putinu. Reditelj Emir Kusturica izjavio je danas da je ponovno ujedinjenje Krima sa Rusijom "prirodan, organski proces" i pozvao građane Krima da razvijaju svoje poluostrvo kao "deo velike… »

Na Horgošu se čeka sat vremena, na drugim prelazima manje

Alo 23.07.2017
Prema poslednjim podacima Uprave granične policije zadržavanja za putnička vozila iz Mađarske na Horgošu su trenutno oko 60 minuta, saopštio je AMSS. Na prelazu Batrovci kako na ulazu tako i na izlazu zadržavanja su oko 30 minuta. Udes kod… »

Poludela od čekanja na granici, pa Hrvatima poručila ovo

Alo 23.07.2017
Nakon višesatnog čekanja na granici, ženi je "pukao film"! Na graničnom prelazu Bajakovo odigrala se smehotresna scena kada su novinari hrvatske televizije prišli jednom vozilu da upitaju putnike koliko dugo čekaju na granici. Oni su prišli vozilu… »

Ignjatov i Filipović stabilno, Piščević operisana

Alo 23.07.2017
Reprezentativci Srbije u snoubordu koji su povredjeni u saobraćajnoj nesreći Jelena Ignjatov i Filip Filipović su stabilno, a Hana Piščević nalazi se na operaciji na VMA, saopštio je Skijaški savez Srbije. Povređene reprezentativce Jelenu… »

Udes kod Horgoša, gužva na svim prelazima!

Alo 23.07.2017
Spremite se da čekate na graničnim prelazima. Teška saobraćajna nesreća u blizini Horgoša u celosti je blokirala saobraćaj iz pravca Mađarske, uz već velike gužve koje celodnevno traju na većini prelaza. - Prema podacima Uprave granične… »

Kostić predvodi napad na Vučića!

Alo 23.07.2017
Kole ljut kao ris jer mu nije dozvoljeno da ispod žita preuzme PKB i zagospodari bankarskim sektorom. Iza besomučne medijske hajke u „Kuriru“ i još nekim medijima na predsednika Srbije Aleksandra Vučića stoji Miodrag Kostić, vlasnik „MK… »

Vulin i Stefanović obišli povređene na VMA

Alo 23.07.2017
Ministri Vulin i Stefanović obišli na VMA teško povređene vatrogasce u požaru u fabrici na Adi Huji i teško povređenog radnika u nedavnoj nezgodi u Lučanima. Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar… »