Izvor: Auto blog arhiva vesti 23.07.2017

Dacia neće električne automobile

Auto blog 23.07.2017
A ni hibridne... Tako kaže komercijalni direktor ovog brenda, Fransoa Maret. "Jednostavno ova tehnologija je preskupa za nas" izjavio je Maret u intervjuu za britanski AutoExpress. On je objasnio da je fokus Dacie na B i C segmentu, i da je prelazak u… »

VIDEO: Audi R8 protiv vojnog MIG 29

Auto blog 23.07.2017
Kako prenosi B92, aeromiting MAKS 2017 održan u blizini Moskve je imao deo posvećen ljubiteljima malo prizemnijih mašina - automobila. U režiji kompanije Audi, snagu i brzinu su odmerili četvorotočkaši protiv aviona, a na crtu su izašli audijev… »

Brabus Mercedes E klase

Auto blog 23.07.2017
Nemački Brabus u svojoj bogatoj ponudi ima paket i za regularne verzije nove Mercedesove E klase. Između ostalog se nude prednji spojler, maska sa Brabus logom, zadnji difuzor, spojler na prtljažniku, komplet Brabus Monoblock R alu točkova, brojni… »

Poslovodstvo Fijata nudi radnicima povećanje plata od devet odsto

Auto blog 23.07.2017
Kako RTS saznaje, poslovodstvo "Fijata" je uvažilo zahteve radnika iz Kragujevca i ponudilo povećanje plata za devet odsto. U ponudi koja je dostavljena predstavnicima radnika, a koja će sutra biti prosleđena zaposlenima u kompaniji "Fijat Krajsler… »

U čemu je razlika između dizel i benzinskih motora?

Auto blog 23.07.2017
U svetlu skandala sa dizelom i raznih paušalnih ocena koje mnogi iznose, red je da se podsetimo na prave razlike između benzinaca i dizelaša. Jedna od najvećih razlika je ta što dizel motori imaju viši stepen kompresije, pa nemaju karburator ni… »

Rabrenoviću VI Beogradski reli

Auto blog 23.07.2017
Ni ognjena vrućina, ni toplotni udar suvozača Momčila Milojkovića poznatijeg kao Tetak, nisu omeli Vladicu Rabrenovića da trijumfuje na VI Beogradskom reliju Memorijal Mirko Martinović. Četiri puta Košutnjak i isto toliko puta brzinski ispit Avala… »

TopSpeed uporedni test: BMW 520d vs Mercedes E220d

Auto blog 23.07.2017
Duel poslovnih limuzina, Mercedesove E-klase i BMW-ove Serije 5 mnogi posmatraju u svetlu “večitog derbija”, a mi smo kroz uporedni test suprotstavili najpopularnije verzije na našem tržištu, modele sa snažnim i štedljivim dvolitarskim dizel… »

SAT: Kako stići do Grčke bez gužve

Auto blog 23.07.2017
Mnogi gledaoci su se pitali da li je moguće izbeći ogromne gužve na granicama, kao što su makedonski prelaz Bogorodica i grčki Evzoni. Ovoga puta ekipa emisije SAT vas vodi do Olimpske regije, gde će obići Paraliju, Leptokariju i Nei Pori, kao i… »

DTM Moskva (2. trka)

Auto blog 23.07.2017
Engelu pobeda zahvaljujući strategiji i sreći, Ekstrem junak dana u Moskvi Zahvaljujući strategiji koja se srećno poklopila sa intervencijom sigurnosnog automobila, trkač Mercedesa Maro Engel osvojio je drugu DTM trku na Moskovskom autodromu, i to… »

Štrajkački odbor ne može da otkrije odluku o ponudi Fijata

Auto blog 23.07.2017
Kako prenosi N1, pregovori Štrajkačkog odbora sa Fijatom biće sutra nastavljeni u Vladi Srbije, a pre odlaska u Beograd radnici FCA će biti informisani o stavovima za nastavak pregovora. To je potvrdio predsednik Štrajkačkog odbora i Samostalnog… »