Izvor: Kurir/Društvo arhiva vesti 23.07.2017

Blokiran granični prelaz Horgoš: Kolona vozila duga čak 10 kilometara

Kurir 23.07.2017
BEOGRAD - Nа auto putu E 75 u Mаđаrskoj ispred graničnog prelaza Horgoš sаobrаćаj ka Srbiji je obustаvljen zbog teške saobraćajne nesreće, a formirana je kolonа vozila dugа oko 10 kilometara, preneo je danas AMSS. Nesreća se dogodila na… »

Obišli povređenog vatrogasca i beskućnika: Stefanović i Vulin na VMA

Kurir 23.07.2017
Ministri unutrаšnjih poslovа i odbrane Nebojšа Stefаnović i Aleksаndаr Vulin posetili su nа Vojnomedicinskoj аkаdemiji dvojicu vatrogasaca povređenih u požаru u fаbrici kartona nа beogradoj Adi Huji, radnika teško povređenog u fabrici… »

Dišemo na škrge, ali ne zadugo: Nagla promena vremena stiže veoma brzo, narednih dana širom Srbije pljuskovi i grmljavina

Kurir 23.07.2017
U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i veoma toplo, posle podne uz lokalni razvoj oblačnosti ponegde pljusak sa grmljavinom. Vetar će biti uglavnom slab, promenljiv. Najniža temperatura od 16 do 23, najviša od 34 do 38 stepeni. Tokom noći na… »

Lazanski bez dlake na jeziku o oružju iz Rusije: Šest meseci farbaju šest migova? Ili, da se i dalje ložimo oko s-300?

Kurir 23.07.2017
Kako je krenulo ne bih se začudio da u ove vrele dane u novinama osvane i vest da Srbija želi da nabavi, ili da napravi rakete dometa 5.000 km. Što bih ja, kao osvedočeni ljubitelj raketa velikog dometa zdušno pozdravio, jer domet je uvek lakše… »

Ovo je rekao, a potom je izašao pred streljački vod: Ovo je završna reč Draže Mihailovića pred komunističkim sudom

Kurir 23.07.2017
Iz završne reči đenerala Mihailovića na jugoslovenskom komunističkom sudu jula 1946. “Verujem da će se naša buduća pokolenja, na pravi način pozabaviti nevino stradalima; kako od nemačke, ustaške, muslimanske, belogardijske i balističke… »

(Video) Šokantno otkriće o nastanku albanske nacije: Stvorila je Austrougarska, kako bi smanjila uticaj Rusije na Balkanu

Kurir 23.07.2017
Albanci nikada nisu postojali kao jedinstveni narod, već ih je narodom i nacijom učinio austrougarski dvor. Ujedinili su različita plemena, sačinili jedan jezik i sve to potpomogli novcem kako bi, pre svega, smanjili srpski uticaj i težnju ka… »

BIRN otkriva: EPS angažuje iste čitače brojila

Kurir 23.07.2017
U aprilu 2017. godine EPS je raspisao tender za očitavanje brojila, sedam meseci nakon što je za ovaj posao sklopljen ugovor sa konzorcijumom firmi koji predvodi kompanija Sequester (Sikvester). U junu je tender završen, a pobedio je isti konzorcijum… »

Ovaj prah je jači od sode bikarbone: Sve bolove ubija za samo 2 minuta, a može i da vas izleči od raznih bolesti

Kurir 23.07.2017
Da biste što blaže preboleli ovaj period u tome vam može pomoći magnezijumov losion, odnosno ulje magnezijuma! Magnezijum je ključni mineral u ljudskom telu, koji je neophodan svim ćelijama kako bi mogle da funkcionišu. Čak 300 hemijskih procesa u… »

Borko Drašković: Geodetski zavod ulazi u digitalnu eru

Kurir 23.07.2017
BEOGRAD, 23. jula (Tanjug) - Korišćenjem satelitskih snimaka i savremenih tehnologija Republički geodetski zavod će u roku od šest meseci napraviti registar svih objekata u Srbiji, koji će biti predstavljeni na planovima u digitalnom obliku, najavio… »

Kurir TV vesti uživo: Šokantno! Zaštitnik građana ima striptiz-klub? Pogledajte šta nam je on rekao!

Kurir 23.07.2017
Novoizabrani zaštitnik građana Zoran Pašalić, navodno je svojevremeno iznajmljivao kuću u centru Beograda koju je pretvorio u klub zatvorenog tipa, a gosti su bili estrada, političari i ljudi iz sudstva, saznaje Kurir. Pozvali smo Pašalića za… »