Izvor: Moj Novi Sad arhiva vesti 23.07.2017

Trgovci masovno odbijaju reklamacije, kvalitet obuće sve lošiji

Moj Novi Sad 23.07.2017
Novosađanki Milici Jokić odbijena je reklamacija na dečje "ribok" patike, koje su pukle posle samo četiri dana nošenja, jer, kako tvrde trgovci, "nisu pravilno korišćene". Kako "Blic" prenosi, ovo je samo jedna od 3.000 žalbi na kvalitet obuće… »

Kad se mlade ruke slože: Zablistali zidovi Srpskog narodnog pozorišta

Moj Novi Sad 23.07.2017
Više mladića i devojaka očistilo je zidove Srpskog narodnog pozorišta u Novom Sadu od natpisa i grafita kojima su zidovi bili išarani, a kako je Tanjugu rekla učesnica akcije, 17-ogodišnja Jelena Dobrić, na ideju su došli spontano. - Na to mesto… »

Isključenja struje za ponedeljak, 24. jul

Moj Novi Sad 23.07.2017
Zbog radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u Novom Sadu, Sremskim Karlovcima i Rakovcu. Novi Sad: - od 8 do 12 sati: povremeno Bulevar Kneza Miloša 2 - 4, 12 - 16; Anđe Ranković 5, 2 - 10; Antona Urbana 7… »

Zapaljen automobil na Novom naselju

Moj Novi Sad 23.07.2017
Sinoć su dve osobe u Ulici Braće Dronjak na Novom naselju, ispred vrtića "Vendi", zapalile automobil koji je stajao usamljen na početku parkirališta. Oni su jutros nešto pre 4 sata benzinom polili audi karavan 1.8 i potom podmetnuli požar… »

Bol u određenom delu tela može da ukaže na neko psihičko stanje

Moj Novi Sad 23.07.2017
Bol u određenim delovima tela ne mora uvek biti odraz bolesti. Često mogu biti pokazatelj psihičkog stanja i nemoći da se suočimo i izborimo sa svakodnevnim problemima... Ruke simbolizuju sposobnost da se obuhvate sva životna iskustva. Gornji deo… »

5 najvećih zabluda o zdravoj ishrani

Moj Novi Sad 23.07.2017
S obzirom na to da naučna istraživanja u vezi sa ishranom iz dana u dan dovode do različitih zaključaka, teško je razlučiti koje namirnice su najzdravije, a napraviti grešku vrlo lako. Britanski nutricionista Rijana Lambert nabraja pet najčešćih… »

Opasne bolesti koje možete da dobijete kad se ljubite sa nekim

Moj Novi Sad 23.07.2017
Poljupcem ne razmenjujemo samo emocije, već i opasne bolesti. Možda zvuči neverovatno, ali usta su najprljavije mesto u našem telu jer pljuvačka sadrži brojne mikroorganizme koji nam mogu otkriti brojne opasne bolesti. Stručnjaci tvrde da je ujed… »

FOTO: Odličnim koncertom završena Letnja džez akademija Novi Sad – Dortmund

Moj Novi Sad 23.07.2017
Izuzetno posećenim završnim koncertom profesora i polaznika sedme Letnje džez akademije Novi Sad – Dortmund, uspešno je privedena kraju sinoć, u subotu 22. jula 2017. godine, na „Tribini mladih“ Kulturnog centra Novog Sada. Osam proteklih dana… »

Nedeljni horoskop za period od 24. do 30. jula

Moj Novi Sad 23.07.2017
Šta očekuje vaš znak, kao i šta vam savetuje astrolog saznajte u ovonedeljnom horoskopu. OVAN LJUBAV: Imaćete dobar vetar u leđa najvećim delom ove nedelje. Nemojte da samujete, nego idite među ljude. Oni će vas rado prihvatati i još više… »

Novo krvoproliće: Da li su neke žene morale da izgube glavu, da bi se druge spasile?

Moj Novi Sad 23.07.2017
Srbiju je juče potresla nova porodična tragedija, nastavljajući krvavi niz: u Banatskom Karlovcu je R. J. (52) nožem usmrtio suprugu D. J. (44), pa potom izvršio samoubistvo. Bez roditelja su ostala još dva deteta. Čini nam se da ne prođe dan da… »