Izvor: Mondo arhiva vesti 23.07.2017

Kapičić oduševio slavnog reditelja! (video)

Mondo 23.07.2017
Molba Kevina Smita - "Stefane, hajde mi napravi melodiju za mobilni"! Foto: YouTube/MONDO Srpski glumac Stefan Kapičić jedan je od gostiju Komik-Kona u San Dijegu, a intervjuisao ga je poznati reditelj Kevin Smit. Autor kultnih filmova "Dogma", "U… »

I Happy pravi muzičko takmičenje!

Mondo 23.07.2017
Pevačica otkrila da se sprema "nešto slično Zvezdama Granda". Televizija Happy, poznata po rijalitijima " Parovi" i "Maldivi", uskoro će predstaviti muzičko takmičenje. Pevačica Tijana Dapčević, koja na toj televiziji radi kao urednik nekoliko… »

Ko može da se "otruje" suncem

Mondo 23.07.2017
Evo ko može da se "otruje" suncem i kakvi simptomi ukazuju na to. Foto: Guliver/Getty images, Thinkstock Iako neki ljudi proizvoljno kažu da su se "otrovali suncem", trebalo bi da znate da opekotine od sunca i trovanje suncem nisu isto, kaže profesorka… »

Rutina zlatnih delfina: Bus, dupli čvor i Srbija!

Mondo 23.07.2017
Kako se srpski vaterpolisti pripremaju za meč na Svetskom prvenstvu - od kreveta do prvog napada utakmice. /Od izveštača MONDA iz Budimpešte/ Plan srpskih vaterpolista na velikim turnirima unapred je programiran, isplaniran i u njemu nema mnogo… »

Pa šta ako ima devojku? (foto, video)

Mondo 23.07.2017
ONA želi fudbalera čija je devojka u drugom stanju! Tanja Mitjušina je ruska manekenka koja je opsednuta Kristijanom Ronaldom, ocem troje dece koji čeka i četvrto sa devojkom Georginom! Iako je Ronaldo "zauzet", lepa Tanja (24) je za "TMZ sports"… »