Izvor: Mondo/Balkan arhiva vesti 23.07.2017

Požar na Žanjicama: Uhvaćen na delu?!

Mondo 23.07.2017
Na plaži Žanjice koja se nalazi na poluostrvu Luštica danas je buknuo požar na svega 20 metara od plaže. Turisti su prijavili mladića koji istrčava iz zapaljene šume. Foto: MONDO, Ana Ćešić, ilustracija Kako se navodi, turisti su odmah… »

Nema mira: Vatra se ponovo rasplamsala na Luštici

Mondo 23.07.2017
Nekoliko požara u centralnim i primorskim oblastima Crne Gore i dalje je aktivno, ali ljudi i objekti nisu ugroženi, a vatra se danas ponovo rasplamsala na nekoliko lokacija na Luštici. Foto: Tanjug/str Vatra se danas opet razbuktala u luštičkom selu… »

Veliki požar: Gori i iznad Mostara (video)

Mondo 23.07.2017
Veliki požar izbio je danas iznad Mostara, a svi raspoloživi vatrogasci, vatrogasna oprema i vozila su na terenu i gase požar na području Kobilovače. Od noćas gori i kod Konavla. Foto: Screenshot/Youtube Požar iznad Mostara je izbio u popodnevnim… »

Nevreme u Hrvatskoj: Grad, grmljavina

Mondo 23.07.2017
Nakon sparnog dana, Hrvatsku je pogodilo nevreme sa grmljevinom, a u Mariji Bistrici je oko 18 časova pao je grad veličine jajeta, a ponegde i teniskih loptica. Foto: Beta/Dragan Gojić Kako javlja Istramet, u Istri se temperatura spustila za 10-ak… »

Putnica iz Srbije izgrdila Hrvate, ali kako...

Mondo 23.07.2017
Ovog vikenda gužve su u saobraćaju u Hrvatskoj, a na nekim delovima autoputa u Dalmaciji kolone su bile duge i po 20-ak kilometara. Foto: Tanjug/Dušan Aničić Posebno je bilo haotično na graničnom prelazu Bajakovo na granici sa Srbijom, prenose… »

Au, kakva greška: Beloruskinja napustila podijum

Mondo 23.07.2017
Atletičarka Violeta Skvarcova u znak protesta zbog pogrešno puštene himne napustila je ceremoniju dodele medalja na Evropskom prvenstvu do 20 godina u italijanskom Grosetu. Umesto himne Belorusije, odsvirala je himna BiH. Foto: YouTube Screenshot Mlada… »

Jedva se izvukao: Mile i medved - oči u oči

Mondo 23.07.2017
Mile Kasapović iz Rekavica kod Banjaluke jedva je izvukao živu glavu kada ga je danas, oko 17:30 časova, u blizini porodične kuće napao ni manje, ni više, nego medvjed. Foto: youtube/screenshot Kasapović priča da je krenuo prema obližnjoj… »

Gori oko Bara, buknulo i u centru (foto)

Mondo 23.07.2017
Nema predaha za pripadnike barske Službe zaštite i spašavanja! Nakon serije požara na periferiji, danas su morali da intervenišu i u centru grada. Oko 12:30 u zgradi Tri kule buknuo je požar u jednom stanu. Ekspresnom intervenicjom Službe zašte i… »

Porto Montenegro najbolja marina sveta

Mondo 23.07.2017
Tivatski Porto Montengro najbolja je marina na svetu, odlučila je britanska Jaht harbor asocijacija (TYHA) dodelivši joj prestižnu nagradu „Pet platinum sidara“. Marina za super jahte Porto Montenegro prva je koju je ta britanska asocijacija… »