Izvor: Mondo/Društvo arhiva vesti 23.07.2017

Važne informacije ako krećete na put (video)

Mondo 23.07.2017
Pročitajte koliko se čeka na graničnim prelazima, kao i gde su sve radovi na putu. Foto: MONDO/Zora Ćirković Prema najnovijim podacima Uprave granične policije, putnička vozila, na prelazu Batrovci, na ulazu u Srbiju čeka oko 90 minuta, ali je… »

Agonija traje: Borba za život vatrogasaca (foto)

Mondo 23.07.2017
Dva vatrogasca teško povređena u požaru na Adi Huji i dalje životno ugrožena. Teška situacija i sa još jednim povređenim radnikom, ali i beskućnikom kog su napali huligani. Ocenjujući stanje povređenih, načelnik VMA pukovnik prof. dr Miroslav… »

Staro Gracko: Dan kada je zemlja natopljena krvlju

Mondo 23.07.2017
Na današnji dan navršava se 18 godina od kada je 14 srpskih žetelaca, meštana Starog Gracka kod Lipljana, izmasakrirano na njivi 1999. godine dok su sabirali žito. Foto: youtube/screenshot Za taj težak zločin još NIKO nije odgovarao. Tog 23. jula… »

Dva "paklena" dana su pred nama!

Mondo 23.07.2017
U nedelju temperatura i do 38, a osveženje nas očekuje tek u ponedeljak uveče! Do ponedeljka u našoj zemlji vreme će biti veoma toplo sa maksimalnom temperaturom u većini mesta od 35 do 38 stepeni, dok će u noći ponedeljak na utorak biti… »

Njeno pismo je uzdrmalo Srbiju, ministar reagovao

Mondo 23.07.2017
D. P. (16) se obratila javnosti ukazujući na problem svog zdravstvenog stanja i potrebe za daljim lečenjem. Ministar zdravlja Zlatibor Lončar odmah je reagovao i zatražio informacije o devojčicinom zdravstvenom stanju. Foto: Guliver/Getty… »

Grad opustošio voćnjake kod Gornjeg Milanovca

Mondo 23.07.2017
Nevreme praćemo gradom veličine oraha, pogodilo je sinoć gornjomilanovačko selo Gornji Banjani, na padinama planine Rajac. Foto: MONDO/Nataša Petrović Meštanin ovog sela Zoran Vasović, izjavio je za Glas zapadne Srbije da je grad padao oko pola… »

Lavina dobrote u Srbiji: Automobil na poklon!

Mondo 23.07.2017
Mnogima će neverovatno zvučati - porodica iz Srbije kupila novi automobil a stari poklonila šestočlanoj porodici... Baš ovu vest novinarima je otkrio Milorad Jurković iz Beočina, poznatiji kao stolar Mile, koji je pre dve godine započeo… »

Planeta majmuna: RAT (filmska recenzija)

Mondo 23.07.2017
Zašto su našem "skuvanom" kolumnisti otupele ganglije? Zato što je odgledao potpuno razočaravajuću završnicu jednog serijala koji je odlično počeo. PLANETA MAJMUNA - RAT War For the Planet of the Apes (2017) Režija: Mat Rivs Uloge: Endi Serkis… »