Izvor: Mondo/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 23.07.2017

Trebalo bi isključiti ovih 5 stvari u Windows-u

Mondo 23.07.2017
Ovih pet opcija bi trebalo da isključite, ukoliko želite da se osećate i radije sigurnije u Windows 10 operativnom sistemu. Izvor: CNet. Ako vas sajber bezbednost brine, a koristite Windows 10, samo isključite ovih pet opcija i radićete i… »

10 najgorih mesta na internetu (video)

Mondo 23.07.2017
Iznenadiće vas već 10. mesto, ali i sve što saznate o najgorim mestima na internetu! Na internetu, kao i u životu, postoje dobre i loše stvari. Uvek je pitanje koliko duboko ste voljni da zađete i šta zapravo tražite, jer - ko traži taj i nađe… »

N-Gage je umro, valjda će ovaj preživeti!

Mondo 23.07.2017
Ako Nokia nije mogla da pogodi ukus gejmera, sumnjamo da će Razer uspeti u tome, ali - dajmo im šansu! Svetski poznata gejming kompanija Razer, čiju smo mobilnu bateriju nedavno nahvalili, izgleda pravi i prvi mobilni telefon za gejmere. Razer sad… »

Vodimo vas u svemir - krenite! (foto)

Mondo 23.07.2017
Otvorite Google Street View i uživajte u slobodi istraživanja svemira…. Google Maps i Google Earth vam omogućavaju da posetite Internacionalnu svemirsku stanicu (ISS) i doživite delić svemirske avantura, koju je za vas spremila Google ekipa. Google… »

Opet opšti haos zbog Pokemon Go igre (video)

Mondo 23.07.2017
Prvi Pokemon GO festival pretvorio se u pravu noćnu moru za igrače. Najnoviji događaj, zvanično organizovan od strane Niantic kompanije, Pokémon Go Fest, trebalo je da bude svojevrsna proslava za igrače, koji su ostali verni igri i nakon što je… »

Imaće dvostruku kameru sa optičkim 3x zumom…

Mondo 23.07.2017
Ali to je tek početak, ako je verovati novim informacijama, koje su upravo procurele. S obzirom na to da se Galaxy Note 7 bukvalno istopio od želje da bude najbolji telefon na svetu, Samsung će sa Note 8 naslednikom morati da ponudi što nikad ranije… »

Kako isključiti najdosadniju Facebook opciju

Mondo 23.07.2017
Lako je, pratite uputstva i više neće dobijati svakog jutra napadni Facebook podsetnik! I dok neki korisnici misle da je „ On this day“ opcija vrlo dobra, većina smatra da je potpuno nepotrebna i napadna, s obzirom na to da se javlja kroz… »