Izvor: N1 Info arhiva vesti 23.07.2017

Normalizovan saobraćaj na Horgošu

N1 Info 23.07.2017
Saobraćaj na graničnom prelazu Horgoš ka Srbiji normalizovan je, nakon što je bio obustаvljen zbog teške saobraćajne nesreće koja se desila u Mađarskoj, kada se stvorila kolonа vozila dugа oko 10 kilometara. Nesreća se dogodila na autoputu oko… »

Zaev: Razjasnio sam sve nesuglasice s Vučićem

N1 Info 23.07.2017
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ja smo razjasnili sve nesuglasice i dogovorili se da ćemo sarađivati, rekao je premijer Makedonije Zoran Zaev za N1. On je naveo da su Srbi i Makedonci bliski narodi, da građani dve zemlje žele dobru saradnju i… »

Joksimović: Do kraja 2021. bićemo potpuno usklađeni sa EU

N1 Info 23.07.2017
Plan je da Srbija do kraja 2020/2021. godine bude u potpunosti pripremljena i usvoji sve standarde i pravne tekovine Evropske unije, rekla je ministarka za evropske integracije Jadranka Joksimović. Ona je u intervjuu za list "Alo" navela i da to ne… »

Stefanović i Vulin obišli povređene na VMA

N1 Info 23.07.2017
Ministri unutrаšnjih poslovа i odbrane Nebojšа Stefаnović i Aleksаndаr Vulin posetili su nа Vojnomedicinskoj аkаdemiji dvojicu vatrogasaca povređena u požаru u fаbrici kartona nа beogradoj Adi Huji, radnika teško povređenog u fabrici… »

Mladić iz Poljske uhapšen zbog požara u Žanjicama

N1 Info 23.07.2017
Mladić iz Poljske uhapšen je pod sumnjom da je podmetnuo požar u uvali Žanjice, prenelisu crnogorski mediji. List Vijesti nezvanično saznaje da je mladić iz Poljske priveden u stanicu policije u Herceg Novom pošto je primećen kako istrčava iz… »

Požari u Crnoj Gori pod kontrolom, povremeno se jave novi

N1 Info 23.07.2017
U Crnoj Gori aktivno je nekoliko požara u centralnim i primorskim delovima, ali oni ne ugrožavaju ljude i objekte, saopštio je Direktorat za vanredne situacije MUP. Povremeno se jave i novi požari. Turisti na plaži Žanjice, na poluostrvu Luštica… »

Ko je odgovoran što su dugovi na lokalu veći od milijardu €?

N1 Info 23.07.2017
Brojni gradovi i lokalne samouprave širom zemlje duguju ukupno više od milijardu evra, a kasne i u plaćanju dospelih obaveza od 300 miliona. Tako je lokal postao "tempirana bomba" za javne finansije, ali je pitanje - ko je odgovoran za gomilanje… »

U Koštunićima vatra zahvatila 20 hektara, požar lokalizovan

N1 Info 23.07.2017
Vatrogasne i policijske jedinice lokalizovale su požar u selu Koštunići kod Gornjeg Milanovca koji je izbio danas oko 14.30, rečeno je agenciji Beta u policiji. Požar zahvatio oko 20 hektara nepristupačnog terena, ali je u lokalnoj policiji bilo… »

Požar izazvao eksplozije uz granicu Hrvatske sa Crnom Gorom

N1 Info 23.07.2017
Požar koji je u sredu zahvatio hrvatski region Konavle, uz granicu s Crnom Gorom, izazvao je noćas niz eksplozija od zaostalih mina na tom području koje se smatralo razminiranim. Požar je u sredu uveče prešao iz Crne Gore u Hrvatsku na brdu… »

Lekari VMA i dalje se bore za živote dvojice vatrogasaca

N1 Info 23.07.2017
Lekari Vojno-medicinske akademije u Beogradu se i dalje bore za život dvojice vatrogasca MUP povređenih u požaru na Adi Huji početkom ove nedelje, kao i radnika povređenog u nedavnoj nezgodi u namenskoj industriju u Lučanima. Izvor: Tanjug U teškom… »