Izvor: Noizz arhiva vesti 23.07.2017

Naši političari baš žele da vam pokažu da se ne kopčaju na leđima

Noizz 23.07.2017
Ministri Vulin i Stefanović obišli su danas na VMA teško povređene vatrogasce u požaru u fabrici na Adi Huji i teško povređenog radnika u nedavnoj nezgodi u Lučanima. Sa njima su, naravno, bili i fotografi, slike su objavljene na sajtu… »

Odgovor Darijine mame ministru zdravlja: Zašto nas lažete?

Noizz 23.07.2017
Na vapaj Darije Petrović (16) iz Banje Koviljače odgovorilo je pola Srbije slanjem SMS poruka za pomoć, ali i ministar zdravlja Zlatibor Lončar lično. Na njene reči da je kroz sve ove godine zajedno sa majkom pokucala na sva moguća vrata u Srbiji… »

Zločin bez kazne: 18 godina tuge, strepnje i nepravde u Starom Grackom

Noizz 23.07.2017
Četrnaestoro Srba iz sela Staro Gracko na Kosovu krenulo je iz svojih kuća ka njivi u sumrak 23. jula 1999. godine. Bio je petak. Trebalo je požnjeti pšenicu, najavili su kišu za vikend, a razloga za žurbu im nije manjkalo - od kada su mesec dana… »

Najvažniji korak u šminkanju skoro sve žene preskoče

Noizz 23.07.2017
Mnoge žene nisu sigurne ni čemu prajmer služi, ali je zapravo tajna dugotrajne i savršene šminke upravo u ovoj "sitnici", koju uglavnom preskačemo. Prajmer je zapravo prvi korak u šminkanju, a predstavlja providnu ili sasvim blago obojenu bazu… »

Čarli Harper: Zašto žene žele da budu s njim, a muškarci kao on?

Noizz 23.07.2017
Izmišljeni lik iz poznate serije "Dva i po muškarca" postao je simbol večitog neženje koji se ne zadovoljava jednom ženom, čak ni kada je ta žena Emanuel Vožje. Bilo da je zbog mercedesa u garaži, kuće na Malibu plaži (nije loša rima) ili… »

Draga Ejmi, nadam se da si nam oprostila

Noizz 23.07.2017
U noći između 22. i 23. jula pre šest godina Ejmi Vajnhaus je popila toliko votke da joj je telo jednostavno otkazalo. Ugušila se na svom krevetu gledajući na Jutjubu snimke sopstvenih nastupa. Njen prijatelj je satima mislio da spava dok nije… »

Jedina zemlja na svetu u kojoj je "Despacito" zakonom zabranjen

Noizz 23.07.2017
Malezija je zvanično zabranila emitovanje hit pesme "Despacito" na državnim radio i TV stanicama uz objašnjenje da su reči pesme neprikladne za, iako svi imamo osnovane sumnje da im se pesma jednostvno popela na glavu pa su rešili da joj stanu na… »

Gola i mršava Emili Ratajkovski neće nikog oduševiti

Noizz 23.07.2017
Manekenka Emili Ratajkovski ostavila nas je da gledamo njene fotke otvorenih usta. Nije fora u golišavim fotkama za "LOVE" magazin, već u njenoj kilaži. Znate onu čuvenu iz našeg naroda o kilogramima - ako imaš višak kilograma onda dobiješ ružan… »

Trejler za novi "Stranger Things" vrišti osamdesete

Noizz 23.07.2017
Novi trejler za "Stranger Things" vrišti osamdesete i obožavamo ga zbog toga. Više nije tajna da ćemo drugu sezonu naše omiljene Si-Fi serije gledati 27. oktobra. Nismo znali kako će biti koncipirana druga sezona. Osim par postera i sitnih najava na… »

Preminuo Džon Herd - zvezda filma "Sam u kući"

Noizz 23.07.2017
Glumac Džon Herd koji je najpoznatiji po svojoj ulozi oca u filmu "Sam u kući", preminuo je u 72. godini. Herd je glumio u brojnim filmovima osamdesetih i devedesetih godina. Publika širom sveta ga najviše pamti po angažmanu u filmu "Sam u kući"… »