Izvor: Nova energija/Nauka & Tehnologija arhiva vesti 23.07.2017

6 saveta kako da se spremite za video intervju

Nova energija 23.07.2017
Bilo da tražite onlajn posao u inostranstvu ili da stalan posao u stranoj firmi koja posluje u Srbiji, veoma je verovatno da će jedan krug selekcije biti upravo video intervju jer sedišta HR-a ne moraju uvek biti u vašoj zemlji. Važno je da se za… »

Uz ovih 5 aplikacija vaše letnje fotografije će dobiti novi sjaj

Nova energija 23.07.2017
Leto i godišnji odmori za mnoge znače putovanja, zabavu, druženja i priliku za gomilu uspomena i fotografija koje će rado deliti na Instagramu i drugim društvenim mrežama. Ako želite da vaše fotografije dođu još više do izražaja ili da… »

Zavirivanje u tuđe Facebook profile se malo zakomplikovalo

Nova energija 23.07.2017
Slučajni pokret prstom na nečijem Facebook profilu mogao bi da vas košta dostojanstva… Vraćate se kući sa žurke. Upoznali ste nekoga tamo, i pronašli tu osobu na Facebooku. Svi znamo šta sledi… Višesatno ‘kopanje’ po njenom profilu. Ali… »

Loša vest za sve one koji su nekada koristili Myspace

Nova energija 23.07.2017
Stručnjak za sajber bezbednost Li-En Galovej otkrila je izuzetno velike propuste u vezi sa alatkom koja ljudima omogućava da ‘ožive’ svoje stare Myspace naloge. Propusti su toliko ozbiljni, da bilo ko lako može da pristupi ličnim podacima bilo… »

Pametni telefon je sve što vam je potrebno za letovanje

Nova energija 23.07.2017
Podaci pokazuju da telefon sve više zamenjuje ostale uređaje i da postaje najvažnija stavka pri pakovanju stvari za letnje putovanje. Čak 94 odsto korisnika u Evropi slika fotografije svojim telefonom, a više od 70 procenata ga koristi za gledanje… »