Izvor: Politika/Hronika arhiva vesti 23.07.2017

Pronađeno beživotno telo u Žitorađi, uviđaj u toku

Politika 23.07.2017
U selu Žitorađa kod Vladičinog Hana je pronađeno beživotno telo osobe sa povredama koje su zadobijene za života, a najverovatnije su nanete iz vatrenog oružja, rečeno je Tanjugu iz MUP-a. Kako je saopšteno, uviđaj je u toku i radi se na… »

Vozač poginuo prilikom sletanja automobila sa puta

Politika 23.07.2017
KRALjEVO - U saobraćajnoj nesreći na starom putu Kraljevo - Čačak poginula je jedna osoba, dok je druga lakše povređena. „Duško P. (38) iz Čačka, poginuo je jutros u saobraćajnoj nesreći u Samailima na starom putu Kraljevo Čačak, dok je… »

Mladić teško ranjen u kafiću na Dedinju

Politika 23.07.2017
U Beogradu je u subotu uveče na Dedinju ranjen mladić, a dogodile su se dve saobraćajne nezgode od kojih je jedna bila sa teškim povredama, rekla je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura. Prema njenim rečima, u 22.51 na Dedinju, ulici Majora… »

Dve osobe stradale na Ibarskoj magistrali kod Bogutovca

Politika 23.07.2017
KRALjEVO - Dve osobe su stradale u saobraćajnoj nesreći na delu Ibarske magistrale između Ušća i Jerininog grada, kod Bogutovca, a kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, nesreća se dogodila danas u 12.40. Sudarili su se cisterna „Knez petrola” i… »

U Koštunićima veliki požar zahvatio hrastovu šumu

Politika 23.07.2017
GORNjI MILANOVAC - U selu Koštunići kod Gornjeg Milanovca danas je izbio požar velikih razmera koji je zahvatio blizu 50 hektara hrastove šume i niskog rastinja i primakao se kućama. „Požar se širi neverovatnom brzinom. Primakao se na 200 metara… »

Udruženje tužilaca: Predloženi kandidati mogu da budu birani

Politika 23.07.2017
Povodom prošlonedeljne odluke Ustavnog suda Srbije da suspenduje primenu Pravilnika za izbor zamenika javnih tužilaca koji se prvi put biraju do konačne odluke o inicijativi za utvrđivanje nezakonitosti tog Pravilnika, Udruženje tužilaca je u… »

U redu za nanogvicu

Politika 23.07.2017
U Srbiji je trenutno 526 ljudi pod ovakvim elektronskim nadzorom. – Nanogvica je dovoljno, ali zbog nedostatka poverenika koji kontrolišu izdržavanje kazne u kućnom zatvoru neki osuđenici moraju da čekaju red. U kućnim zatvorima s nanogvicom… »