Izvor: RTV/Društvo arhiva vesti 23.07.2017

Stefanović i Vulin na VMA obišli teško povređene pacijente

RTV 23.07.2017
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović i ministar odbrane Aleksandar Vulin, obišli su danas na Vojnomedicinskoj akademiji dvojicu teško povređenih vatrogasca u požaru u fabrici na Adi Huji i teško… »

Sećanje na žrtve zločina u Starom Grackom

RTV 23.07.2017
BEOGRAD - Parastosom u Starom Grackom kod Lipljana danas je obeleženo 18 godina od ubistva 14 žetelaca koji su izmasakrirani na njivi 1999. godine dok su sabirali žito, a za taj težak zločin još niko nije odgovarao. Parastosu su prisustvovale… »

Đorđević obišao decu u odmaralištu u Baošićima

RTV 23.07.2017
BAOŠIĆI - Crveni krst Srbije i ovoga leta u Dečijem odmaralištu "Krista Đorđević" u Baošićima na Crnogorskom primorju organizuje boravak dece, koju je danas obišao ministar za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja Zoran Đorđević… »

Mediji: Za jednočasovni haos na nebu kriv jedan čovek

RTV 23.07.2017
BEOGRAD - Do jednočasovnog preusmeravanja 120 aviona van vazdušnog prostora Srbije i Crne Gore došlo je 10. jula jer je serviser privatne firme, koja je testirala novu opremu, bez dozvole upao u živi sistem Kontrole letenja, stoji u izveštaju koji je… »

Ignjatov i Filipović stabilno, Piščević na operaciji

RTV 23.07.2017
BEOGRAD - Reprezentativci Srbije u snoubordu koji su povređeni u saobraćajnoj nesreći Jelena Ignjatov i Filip Filipović su stabilno, a Hana Piščević nalazi se na operaciji na VMA, saopštio je Skijaški savez Srbije. Povređene reprezentativce… »

Grad opustošio voćnjake i povrtnjake u Gornjim Banjanima

RTV 23.07.2017
GORNJI MILANOVAC - Nevreme praćemo gradom veličine oraha, pogodilo je sinoć gornjomilanovačko selo Gornji Banjani, na padinama planine Rajac. Meštanin ovog sela Zoran Vasović, izjavio je za Glas zapadne Srbije da je grad padao oko pola sata i da je… »

Vremeplov: Srbiji upućen ultimatum

RTV 23.07.2017
NOVI SAD - Na današnji dan 1914. godine Austro-Ugarska je uputila ultimatum Srbiji, zahtevajući odgovor u roku od 48 časova, okrivivši je za atentat u kojem je 28. juna 1914. u Sarajevu ubijen austrijski prestolonaslednik Franc Ferdinand. Uslovi… »