Izvor: Sandžak haber arhiva vesti 23.07.2017

Pazarci upali u podrum pića i lomili flaše, radnica završila u hitnoj službi

Sandžak haber 23.07.2017
Novi Pazar – Dvojica Novopazaraca danas su oko 15h upali u podrum pića u naselju Lug i lomili flaše. Obojica su uhapšena tokom pokušaja bekstva. Dvojica mladića iz nepoznatih razloga upali su podrum pića i počeli da lome flaše. Policiju je… »

MILO SAGRADIO DVORE TVRDE PODGORIČKI MEDIJI! Pogledajte kakva vila! FOTO

Sandžak haber 23.07.2017
Milo Đukanović više ne stanuje u svom stanu u zgradi na Gorici u koju je svojevremeno stambeni prostor dobilo desetak crnogorskih funkcionera, navode njegove komšije, već u obližnjoj novosagrađenoj velelepnoj vili na placu njegovog prijatelja… »

DA MU ALLAH PODARI DŽENNET! Na ahiret posle kratke i teške bolesti preselio čuveni golman Pilica!

Sandžak haber 23.07.2017
Novi Pazar – Na ahiret je voljom Allaha dž. š. večeras preselila sportska legenda, naš Naser Halitović, čuveni Pilica. Uvažavan i poštovan širom Srbije i Turske, gde je kao golman a kasnije i trener dao nemerljiv doprinos i ostavio neizbrisiv… »

BRAVO HAZBO! Mujović opštinskim parama časti građane narodnjačkim veseljem! SAMO NEK SE PJEVA!

Sandžak haber 23.07.2017
Sjenicu u ponedjeljak čeka do sad neviđeni muzički spektakl. Ono o čemu se u početku spekulisalo po sjeničkoj čaršiji, danas je, po svemu sudeći, postalo jasno – Aca Lukas dolazi u Sjenicu! Danas su po gradu osvanuli plakati sa najavom… »

ORIĆ O HAAGU: Srbi su mi prali veš, gaće a Stanišića sam hteo da zadavim jer je vređao poslanika Muhammeda!

Sandžak haber 23.07.2017
Nakon što je isporučen Haškom tribunalu zbog sumnji da je počinio zločine nad srpskim stanovništvom, Nasera Orića su dočekali srpski zločinci. Naravno, naš komandant je oslobođen optužbi, a svoj boravak u Haagu je ispričao za jedan eminentni… »