Izvor: Sputnik/Balkan arhiva vesti 23.07.2017

Zaev: Razjasnio sam sve nesuglasice s Vučićem

Sputnik 23.07.2017
„Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i ja smo razjasnili sve nesuglasice i dogovorili se da ćemo sarađivati“, rekao je premijer Makedonije Zoran Zaev. On je naveo da su Srbi i Makedonci bliski narodi, da građani dveju zemalja žele dobru saradnju… »

Poljski turista osumnjičen za požar u Crnoj Gori

Sputnik 23.07.2017
Na plaži Žanjice, koja se nalazi na poluostrvu Luštica, danas je buknuo požar na svega 20 metara od plaže, a turisti su prijavili mladića koji istrčava iz zapaljene šume. Kako se navodi, turisti su odmah obavestili policiju koja je ubrzo uhapsila… »

U blizini Dubrovnika odjeknule 34 eksplozije

Sputnik 23.07.2017
Požar koji je u sredu uveče prešao iz Crne Gore u Hrvatsku na brdu Bjelotina, iznad sela Bani kod Konavla, noćas je došao na 500 metara od sela Gornje Pičete, a od ponoći do osam ujutro u tom predelu odjeknule su čak 34 eksplozije zaostalih mina… »

Makedonija i BiH: Odnosi nikad bolji, sledi niz sporazuma

Sputnik 23.07.2017
Članovi Predsedništva BiH Bakir Izetbegović i Mladen Ivanić i makedonski premijer Zoran Zaev izjavili su da između dve prijateljske i bliske zemlje nema otvorenih pitanja i najavili otvaranje direktne avionske linije između Sarajeva i Skoplja. Oni… »

Britanci ocrnili Hrvatsku: Ne vozite se vozom, ne spominjite Srbe, pazite na mine

Sputnik 23.07.2017
Britanski magazin „Trevel čenel“ uputio je nekoliko saveta britanskim turistima, koji nameravaju da putuju u Hrvatsku na odmor, kako da se ponašaju u toj zemlji, a među savetima su i da ne koriste vozove, ne spominju Srbe i da paze na mine. List… »