Izvor: Studio B arhiva vesti 23.07.2017

Horgoš:Saobraćaj se normalizuje, ali i dalje gužve

Studio B 23.07.2017
Stanje u saobraćaju kod graničnog prelaza Horgoš počelo je polako da se normalizuje u popodnevnim satima, ali su i gužve i dalje velike. Kako je javio B92, gužve su i dalje velike, ali sa mađarske strane. Najprometniji prelaz između Mađarske i… »

Makedonski premijer Zaev u BiH, susret sa zvaničnicima

Studio B 23.07.2017
Makedonski premijer Zoran Zaev boravi u službenoj poseti BiH, gde će se danas sresti sa tamošnjim zvaničnicima.Zaev i Zvizdić:Multietničke države Balkana temelj ideje EU. Fena navodi da će predsedavajući Saveta ministara BiH Denis Zvizdić najpre… »

Pivač i Mačković do bronze na SP

Studio B 23.07.2017
Srpski dvojac bez kormilara Viktor Pivač i Martin Mačković osvojio je danas bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu za seniore do 23 godine u Plovdivu. Srpski veslački tandem došao je do četvrtog uzastopnog odličja na planetarnim šampionatima za… »

Požar kod Konavla,od ponoći 34 eksplozije zaostalih mina

Studio B 23.07.2017
Požar koji je u sredu uveče prešao iz Crne Gore u Hrvatsku na brdu Bjelotina, iznad sela Bani kod Konavla, noćas je došao 500 metara od sela Gornje Pičete, a od ponoći do osam ujutro u tom predelu ođeknule su čak 34 eksplozije zaostalih mina… »

Saobraćajna nesreća na putu Čačak-Kraljevo, vozač preminuo

Studio B 23.07.2017
Saobraćajna nesreća na putu Čačak-Kraljevo, u kojoj je poginuo vozač Duško P.(38), dogodila se noćas oko 01.40 sati. Kako je Tanjugu rečeno iz MUP-a, putnički automobil „Alfa romeo“ sleteo je sa puta u mestu Samaila kod Kraljeva, vozač… »

Vesić: Za rekonstrukciju Skadarlije biće utrošeno 14,2 miliona dinara

Studio B 23.07.2017
Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je za današnju „Politiku” da je obnova Skadarlijske česme tek početak velike obnove te boemske četvrti, a koja će uslediti kada utihne letnja turistička sezona. -Gosti u Skadarliju najviše dolaze u toku… »

Bez tople vode pojedini potrošači na Banjici

Studio B 23.07.2017
Zbog popravke kvara na delu magistralnog toplovoda u Paunovoj ulici, pojedini potrošači toplane „Voždovac“ biće bez tople vode od nedelje, 23. jula do 25. jula, u 7 sati ujutro, saopštili su iz Beogradskih elektrana. Kako se navodi, reč je o… »

Japan: Robot snimio nuklearni otpad debljine jednog metra

Studio B 23.07.2017
Podvodni robot snimio je veliku masu za koju se veruje da je istopljeni nuklearni otpad na dnu uništenog reaktora nuklearne elektrane Fukušima u Japanu. foto International Research Institute for Nuclear Decommissioning via AP Robot je naišao na velike… »

Dve osobe stradale na Ibarskoj magistrali kod Bogutovca

Studio B 23.07.2017
Dve osobe su stradale u saobracajnoj nesreći na delu Ibarske magistrale izmedu Ušća i Jerininog grada, kod Bogutovca, a kako je Tanjugu rečeno u MUP-u, nesreća se dogodila danas u 12.40. Sudarili su se cisterna „Knez petrola“ i automobil marke… »

Preminuo filmski kritičar Aleksandar D. Kostić

Studio B 23.07.2017
Filmski kritičar i dugogodišnji urednik filmskog programa TV B92 Aleksandar D. Kostić (1962) preminuo je iznenada u Beogradu. Diplomirao je na FDU, a karijeru filmskog kritičara započeo je početkom osamdesetih u “Studentu”, kao deo generacije… »