Izvor: Tračara arhiva vesti 23.07.2017

PREMIJERA: Emina Jahović – Protiv svih

Tračara 23.07.2017
Emina Jahović predstavila je spot za pesmu Protiv svih, prvi singl sa povratničkog albuma Dalje. Pevačica ovu pesmu opisuje kao “potpuno novi zvuk na Balkanu koji ce obeležiti vrelo leto” a kadrovi iz spota snimani su na crnogorskom primorju… »

Oni su najplaćeniji turski glumački par

Tračara 23.07.2017
Turski supružnici Kenan İmirzalıoğlu i Sinem Kobal postali su najplaćeniji glumački par u svetu bosforskih sapunica. Čim počnu sa snimanjem novih serija za predstojeću TV sezonu, mesečna zarada popularnog dvojca iznosiće oko 145.000 evra… »

Vlasnik kluba prekinuo Nikolijin nastup: Ne mogu da slušam njeno pevanje

Tračara 23.07.2017
Nikolija Jovanović nedavno je doživela pravi fijasko, kada joj je vlasnik kluba u kome je nastupala prekinuo koncert skinuvši je sa bine! “Istina je, nisam mogao da slušam to. Nikolija je dobra devojka, harizmatična je, ali nisam mogao da slušam… »

Stigao trailer za drugu sezonu serije ‘Stranger Things’

Tračara 23.07.2017
Prvi trailer za drugu sezonu popularne Netflixove serije Stranger Things predstavljen je juče na konvenciji Comic-Con u San Diegu. Osamdesete godine prošlog veka, video-igre, kostimi iz filma Isterivači duhova i Thriller Michaela Jacksona obećavaju da… »

Bez dlake na jeziku: Evo šta je Jelena Karleuša poručila kolegama

Tračara 23.07.2017
A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on Jul 23, 2017 at 1:17am PDT Jelena Karleuša oborila je balkanske rekorde gledanosti na YouTubu, kada je pre nekoliko nedelja objavila nove singlove Ostavljam te i Bankina. “Kolege… saberite se i… »

Ana Nikolić demantuje da se porodila: Molim za privatnost

Tračara 23.07.2017
A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on Jul 23, 2017 at 5:07am PDT Poslednjih dana, medijima se pronela priča da se Ana Nikolić porodila, te da je na svet donela devojčicu Taru. Ipak, ove priče nisu istinite, a pevačica je na… »

Estrada u panici: Ko utaji porez, ide u zatvor na 10 godina

Tračara 23.07.2017
Estradni umetnici moraće da plaćau porez za svaki nastup, počevši od 1. avgusta. Prema novom Zakonu, oni će morati da potpišu ugovor sa svakim lokalom u kome nastupaju. “Nema više plaćanja u kešu na ruke, niti će gazda moći da angažuje… »