Zabava arhiva vesti 23.07.2017

Čestitamo: Porodila se Ana Nikolić

Vesti online 23.07.2017
Pevačica Ana Nikolić porordila se u noći izmđu subote i nedelje i na svet donela ćerku, piše magazin Hello. Kako se navodi, beba je došla na svet nekoliko dana pre termina, ali se, uprkos tome, i mama i devojčica osećaju dobro. Novopečeni tata… »

Ne slušajte muziku u automobilu

Večernje novosti 23.07.2017
Naime, uživanje u omiljenim pesmama smanjuje koncentraciju za volanom i usporava reflekse, dokazali su britanski naučnici. Znamo da tokom vožnje ne treba razgovarati telefenom, niti kucati poruke, ali da li ste znali da nije preporučljivo ni slušanje… »

VIDEO: U Argentini rođeno jare sa "demonskom" glavom

Vesti online 23.07.2017
Koza ili? Šta je ovo stvorenje? Naime, u argentinskoj pokrajini San Luis rođeno je jare kakvo stanovnici još nisu videli. Životinja je rođena s čovekolikom glavom i isturenim očima, a preminula je tri sata nakon što je ugledala svetlost dana. Kako… »

Tramp prvi predsednik SAD u 150 godina koji nema ljubimca u Beloj kući

Radio 021 23.07.2017
Donald Tramp je prvi američki predsednik u poslednjih 150 godina koji nema kućnog ljubimca, što je još jedna kategorija u kojoj odstupa od uobičajenog profila predsednika SAD, navodi britanski "Ekonomist". Prema podacima Muzeja predsedničkih kućnih… »

Anu Nikolić potresla vest o lažnom porođaju: O meni svašta pišu i izmišljaju, ali degutantno je igrati se ovako…

Kurir 23.07.2017
U medijima se pojavila vest da je Ana Nikolić u noći između subote i nedelje rodila ćerku. Pevačica je iz bolnice demantovala navode. Ana smatra da je strašno to što se mediji igraju sa tako osetljivom temom. O meni su pisali sve i svasta ,evo… »

Seksi Emina! (foto, video)

Mondo 23.07.2017
Pogledajte spot za prvi singl Emine Jahović sa novog albuma "Dalje" Od svog poslednjeg albuma, Emina Jahović donosi svojim fanovima potpuno novi zvuk od onoga što smo navikli. Prva pesma i spot pod nazivom "Protiv svih" je sada svima dostupno da… »

"Poslednji razgovor s našom majkom će nas zauvek proganjati"

B92 23.07.2017
Britanski prinčevi Hari i Vilijam prisetili su se u intervjuu za dokumentarac televizije Aj-Ti-Vi poslednjeg telefonskog razgovora koji su vodili sa majkom princezom Dajanom pre njene smrti, navodeći da ih progoni to što je poziv trajao kratko i da bi… »

Oni su najplaćeniji turski glumački par

Tračara 23.07.2017
Turski supružnici Kenan İmirzalıoğlu i Sinem Kobal postali su najplaćeniji glumački par u svetu bosforskih sapunica. Čim počnu sa snimanjem novih serija za predstojeću TV sezonu, mesečna zarada popularnog dvojca iznosiće oko 145.000 evra… »

Saznajte šta se dogodilo tokom bitke na DUNKIRKU!

Svet plus 23.07.2017
Sve što se dogodilo tokom užesne bitke kod grada Dunkirka pa tako i masovnu evakuaciju savezničkih vojnika moćićemo po prvi put da vidimo u realističnom prikazu kakvog samo Kristofer Nolan može da nam pruži. Film verno prikazuje događaje tokom… »

Vlasnik kluba prekinuo Nikolijin nastup: Ne mogu da slušam njeno pevanje

Tračara 23.07.2017
Nikolija Jovanović nedavno je doživela pravi fijasko, kada joj je vlasnik kluba u kome je nastupala prekinuo koncert skinuvši je sa bine! “Istina je, nisam mogao da slušam to. Nikolija je dobra devojka, harizmatična je, ali nisam mogao da slušam… »