Zabava arhiva vesti 23.07.2017

Čestitamo: Porodila se Ana Nikolić

Vesti online 23.07.2017
Pevačica Ana Nikolić porordila se u noći izmđu subote i nedelje i na svet donela ćerku, piše magazin Hello. Kako se navodi, beba je došla na svet nekoliko dana pre termina, ali se, uprkos tome, i mama i devojčica osećaju dobro. Novopečeni tata… »

Ne treba slušati muziku u automobilu?

Radio 021 23.07.2017
Znamo da tokom vožnje ne treba razgovarati telefenom, niti kucati poruke, ali da li ste znali da nije preporučljivo ni slušanje muzike? Naime, uživanje u omiljenim pesmama smanjuje koncentraciju za volanom i usporava reflekse, dokazali su britanski… »

VIDEO: Jare sa "demonskim" likom uznemirilo meštane sela

Radio 021 23.07.2017
U argentinskoj pokrajini San Luis rodilo se dosad još neviđeno jare. Naime, životinja je rođena s čovekolikom glavom i izbočenim očima, a preminula je nakon samo tri sata života. Njena vlasnica Gladis Oveido izjavila je da su svi ostali šokirani… »

Tramp prvi predsednik SAD u 150 godina koji nema ljubimca u Beloj kući

Radio 021 23.07.2017
Donald Tramp je prvi američki predsednik u poslednjih 150 godina koji nema kućnog ljubimca, što je još jedna kategorija u kojoj odstupa od uobičajenog profila predsednika SAD, navodi britanski "Ekonomist". Prema podacima Muzeja predsedničkih kućnih… »

Nakon priča o njenom porođaju, konačno se oglasila i Ana Nikolić

Blic 23.07.2017
Nakon što je naše medije preplavila vest da se pevačica Ana Nikolić porodila i na svet donela ćerku, oglasila se i ona. U ekskluzivnoj izjavi, demantovala je tu informaciju. - O meni su pisali sve i svašta, evo deceniju ipo....lagali,izmišljali. Ne… »

Premijera: Emina Jahović je PROTIV SVIH! VIDEO

Svet plus 23.07.2017
Emina Jahović Sandal objavila je spot "Protiv svih" i ovom pesmom počela predstavljanje novog albuma, po imenu "Dalje". Sve tekstove i muziku na albumu napisala je upravo Emina, dok je aranžmane uradio Darko Dimitrov. Za vizualni identitet novog albuma… »

Prinčevi Vilijam i Hari o poslednjem razgovoru sa majkom

Politika 23.07.2017
LONDON - Britanski prinčevi Vilijam i Hari prisetili su se u intervjuu za dokumentarac televizije Aj-Ti-Vi poslednjeg telefonskog razgovora koji su vodili sa majkom princezom Dajanom pre njene smrti, navodeći da ih progoni to što je poziv trajao kratko… »

Najplaćeniji turski glumački par

Večernje novosti 22.07.2017
Poznati turski supružnici Kenan Imirzalioglu (43) i Sinem Kobal (14. avgusta puni 30) postali su najplaćeniji glumački par u svetu bosforskih sapunica. POZNATI turski supružnici Kenan Imirzalioglu (43) i Sinem Kobal (14. avgusta puni 30) postali su… »

Saznajte šta se dogodilo tokom bitke na DUNKIRKU!

Svet plus 23.07.2017
Sve što se dogodilo tokom užesne bitke kod grada Dunkirka pa tako i masovnu evakuaciju savezničkih vojnika moćićemo po prvi put da vidimo u realističnom prikazu kakvog samo Kristofer Nolan može da nam pruži. Film verno prikazuje događaje tokom… »

Vlasnik kluba prekinuo Nikolijin nastup: Ne mogu da slušam njeno pevanje

Tračara 23.07.2017
Nikolija Jovanović nedavno je doživela pravi fijasko, kada joj je vlasnik kluba u kome je nastupala prekinuo koncert skinuvši je sa bine! “Istina je, nisam mogao da slušam to. Nikolija je dobra devojka, harizmatična je, ali nisam mogao da slušam… »