Izvor: Alo arhiva vesti 26.07.2017

Ukidaju se tablice sa Č, Ć, Š, Ž i Đ

Alo 26.07.2017
Prema poslednjim izmenama Pravilnika o registraciji motornih i priključnih vozila, objavljenim u Službenom glasniku, iz registarskih tablica se izbacuju sva slova sa dijakritičkim znakovima, odnosno Č, Ć, Š, Ž i Đ, kao i slova Y i W, dok znak X… »

Ubijen otac Duška Roganovića

Alo 26.07.2017
Niko Roganović (66) iz Herceg Novog ubijen je tokom noći, u sat i 20 minuta posle ponoći u hercegnovskom naselju Dubrava, u klasičnoj sačekuši. Kako prenose podgoričke "Vijesti", na Roganovića su pucale najmanje dve osobe, a od zadobijenih povreda… »

Usred leta grtalice na putevima u Istri! (FOTO + VIDEO)

Alo 26.07.2017
Nesvakidašnja scena usred leta! Jako nevreme sa gradom pogodilo je Istru, zbog čega su se na putevima pojavile grtalice! Grad je pogodio Istru oko 14 sati, a najjače nevreme je zadesilo Plomin i okolinu. Za svega nekoliko minuta to mesto je izgledalo… »

Evo koja balkanska zemlja sledeća ulazi u NATO

Alo 26.07.2017
Tako bar situaciju vidi nekadašnji komandant Severnoatlantskog saveza. Bivši komandant Severnoatlantskog saveza, general Džejms Stavridis, izjavio je da je Makedonija naredna zemlja koja se priključiti NATO savezu. "Nadam se da će Grčka biti u… »

Mladi u Hrvatskoj traže izvinjenje vlasti zbog "oluje"

Alo 26.07.2017
Nevladina organizacija Inicijativa mladih za ljudska prava - Hrvatska pokrenula je uoči godišnjice projekat "Isprika" kojim od hrvatskih vlasti traže da se izvine žrtvama kršenja ljudskih prava i ratnih zlocina za vreme i posle "Oluje" i njihovim… »

Šavija u vreloj akciji sa drugaricom

Alo 26.07.2017
Nataša Šavija, bivša učesnica „Parova”, trenutno uživa na letovanju u Sen Tropeu sa drugaricom s kojom se baš ludo zabavljala. Njih dve su se zabavljale na bazenu, a nakon kupanja pozirale su za Instagram, te su se umalo poljubile i razmenjivale… »

Tramp dobio svog klona! (VIDEO)

Alo 26.07.2017
Ako želite da uspete u poslu, samo se dobro ušlihtajte šefu! Tako, barem, radi novi direktor za komunikacije Bele kuće Entoni Skaramuči. Skaramuči je, javlja CNN, u prvom intervjuu posle imenovanja na tu funkciju koristio čitave rečenice Donalda… »

Srpska bejzbol reprezentacija fantastičnim preokretom pobedila Bugarsku!

Alo 26.07.2017
Bejzbol reprezentacija Srbije zabeležila je i drugu pobedu na Evropskom šampionatu B divizije u Beogradu. Naša selekcija je posle velikih uzbuđenja i fantastičnog preokreta pobedila Bugarsku sa 10:9. Ovim trijumfom srpska bejzbol reprezentacija… »

Umesto kafe, budite se ovim!

Alo 26.07.2017
Ako pijete kafu, znate da je ona jutarnja deo obaveznog rituala bez kojeg nema otvaranja očiju i započinjanja dana. Ali, postoje i drugi način, kudikamo zdraviji! Voda Osim što poboljšava varenje hrane, voda je dobra i za apsorbovanje, prenos… »

Švedska vlada uzdrmana zbog Srba!

Alo 26.07.2017
Žestok skandal potresa Švedsku! Skandal oko poverljivih informacija o građanima Švedske, koje su dospele u ruke srpskih radnika kompanije NCR, mogao bi da izazove najveću krizu vlade ove skandinavske zemlje. Ovo za “Novosti” kaže Mikael Delin… »