Izvor: Beta video arhiva vesti 26.07.2017

MUP: Uhapšen na Batrovcima zbog 10 kilograma marihuane

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su D.T. (43) na graničnom prelazu Batrovci sa Hrvatskom pošto su u njegovom automobiu pronašli oko 10 kilograma marihuane spakovane u 21 paket, saopšteno je danas. Kako je naveo MUP… »

Djoković propušta ostatak sezone

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - Srpski teniser Novak Djoković objavio je danas da će propustiti ostatak sezone zbog povrede lakta. ``Bilo je raznih spekulacija i raznih izjava vezano za stanje moje povrede, pa sam želeo da vas lično obavestim o tome. Nakon konsultacijama s… »

Milojević: Jedino ne želim konfuziju na terenu

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je danas da Sparta iz Praga ima kvalitetan tim, ali da će njegova ekipa dati sve od sebe da pruži dobru partiju i istakao da jedino ne želi konfuziju na terenu. ``Znamo šta ova utakmica… »

Djoković: Sigurno ću igrati prve nedelje u narednoj sezoni

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - Srpski teniser Novak Djoković je najavio i da će sigurno igrati prve nedelje u narednoj sezoni. ``Od sada pa do prvog turnira u 2018. ima sasvim dovoljno vremena i to je dovoljno za mene da se potpuno izlečim``, rekao je on.… »

Djoković:Ovo je povreda koju vučem već godinu i po dana

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - ``Ovo je povreda koju vučem već godinu i po dana. Predstavljala mi je problem na mnogim turnirima u poslednje vreme, ali u poslednjih mesec i po dana je eskalirala. Predaja na Vimbldonu je bila znak da treba da donesem radikalnu odluku. Ovo… »

Djoković: S pozitivne strane gledano, imaću vremena da se posvetim svom telu

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - Srpski teniser Novak Djoković je najavio i da će trener Andre Agasi i u buduće raditi sa njim. ``S pozitivne strane gledano, imaću vremena da se posvetim svom telu i sastavim tim koji će biti uz mene u narednoj sezoni. Andre Agasi je… »

Djoković: Operacija nije potrebna

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - Srpski teniser Novak Djoković je istakao i da operacija nije neophodna. ``Svi stručnjaci, čak i ortopedi i hirurzi, ne preferiraju da se operišem, jer nije nužno. Nisam, niti želim da se ikada operišem, tako da mi je drago što na… »

Daćić primio Skota

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - Ministar inostranih poslova Srbije Ivica Dačić primio je američkog ambasadora Kajela Skota.… »

MUP: Pripadnici Jedinice za obezbedjenje ličnosti i objekata prikazali naučeno

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - Pripadnici Jedinice za obezbedjenje ličnosti i objekata (JZO) Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije održali su danas u centru ``Navak`` pokaznu vežbu tokom koje su koristili znanja i veštine stečene na obuci u Federalnoj službi… »

Naša saradnja u ovoj sferi ima produktivan karakter

Beta video 26.07.2017
BEOGRAD - Načelnik Službe za obuku ruske Federalne službe obezbedjenja Leonid Kozak istakao je zadovoljstvo nivoom profesionalnog iskustva JZO. ``To govori da naša saradnja u ovoj sferi ima produktivan karakter i računamo da će ona biti i dalje… »