Izvor: Nova energija arhiva vesti 26.07.2017

Adobe konačno ukida Flash!

Nova energija 26.07.2017
Adobe planira da konačno “ubije” Flash jednom za svagda. Chrome, Microsoft Edge i Safari već su blokirali Flash tokom protekle godine, ali Adobe planira da u potpunosti prekine podršku za Flash do kraja 2020. “Prestaćemo da ažuriramo i… »

Ukrcavanje u avion uz pomoć otiska prsta

Nova energija 26.07.2017
Mislili ste da je bording pas na smartfonu zgodno olakšanje? Američka aviokompanija Delta je smislila nešto bolje – njihovi klijenti će se u avione ukrcavati uz pomoć otiska prsta. Američka aviokompanija je najavila da njihovi klijenti od sada… »

Visa širi globalnu mrežu za obradu transakcija otvaranjem centara u Singapuru i Velikoj Britaniji

Nova energija 26.07.2017
Visa, globalna platno-tehnološka kompanija, danas je najavila da proširuje kapacitete za procesuiranje transakcija otvaranjem dva savremena centra za obradu podataka- u Singapuru i Velikoj Britaniji. Novi globalni procesni habovi povećaće brzinu i… »

Škotska postavila novi svetski rekord u proizvodnji energije iz obnovljivih izvora!

Nova energija 26.07.2017
Škoti su u prvih šest meseci 2017. godine iz obnovljivih izvora proizveli energije koliko bi bilo dovoljno za snabdevanje strujom kompletne nacije u Škotskoj punih šest dana. Time je najsevernija zemlja Velike Britanije bliže svom cilju kreiranja… »

Osvojite ulaznicu za Slush: Prilika za predstavljanje na najvećoj startap konferenciji u Evropi

Nova energija 26.07.2017
Domaćim startapima i ove godine, treći put za redom, nudi se prilika da predstave svoje ideje u oblasti održivih inovacija na lokalnom takmičenju Slush i kvalifikuju se za učešće u desetodnevnom programu Slush Global Impact Accelerator (GIA) i na… »