Izvor: Alo arhiva vesti 31.07.2017

Otkriven identitet srpskog dečaka koji se utopio u Hrvatskoj

Alo 31.07.2017
Luka M. trinaestogodišnjak iz Novog Sada, drugi je državljanin Srbije koji je u poslednjih mesec dana nastradao letujući na hrvatskom primorju. Dečak se utopio u subotu uveče u Postirama na ostrvu Brač pod zasad nerazjašnjenim okolnostima. Dečak… »

Majku Luke Bojovića proteruju, advokat ulaže žalbu!

Alo 31.07.2017
Anđelka Bojović proterana je iz Crne Gore jer nije prijavila boravak, a njen advokat će uložiti žalbu na ovu odluku. Majka Luke Bojovića, Anđelka (66) još nije proterana iz Crne Gore, jer će njeni branioci uložiti žalbu na policijsko rešenje o… »

Požari bukte kod Imotskog i Pule

Alo 31.07.2017
Veliki šumski požar buknuo je danas blizu Crvenog jezera kod Imotskog u Hrvatskoj, a na terenu ga gase mnogobrojni vatrogasci iz Imotskog, Omiša, Splita, Makarske i Državne intervencijske službe iz Divulja, saopštila je vatrogasna služba. Požar je… »

Radio sam po 16 sati, ne može da se živi od jedne plate!

Alo 31.07.2017
Banić je shvatio da sa porodicom neće moći da živi u Nemačkoj od jedne plate, pa se vratio kući. U vreme kada su mnogi odlučili da potraže sreću u inostranstvu, jedan primer govori o tome kako inostranstvo za neke nije uvek "obećana zemlja"… »

Nećete verovati šta se Breni dogodilo na nastupu!

Alo 31.07.2017
Lepa Brena je doživela veliku neprijatnost nastupu, a na snimku se sve lepo vidi... Brena je pre nekoliko dana u atraktivnom izdanju nastupila u Ohridu. Ona je na sebi imala roze haljinu, ali je izgleda precenila sebe, pa joj je toaleta bila za broj… »

David na odmoru sa Ljubinom drugaricom!

Alo 31.07.2017
Rijaliti par Aleksandra Subotić i David Dragojević danas putuju na more, a jedan detalj će sve iznenaditi. David je potrvrdio da kreću danas i da ostaju osam dana. Planirano je da odmor provedu sa Aleksandrinom ćerkom Magdalenom i majkom Ljubom… »

Dragana odvela decu u Kasidol!

Alo 31.07.2017
Dragana Mirković je sa svojom porodicom otišla kod roditelja u Kasidol, gde će odmarati nekoliko nedelja. Pevačica želi da njena deca što više vremena provode igrajući se u prirodi, sa svojim vršnjacima... - Trenutno uživamo na selu jer imam… »

Ovo je pravi razlog Džulijinog boravka kod nas

Alo 31.07.2017
Džulija Roberts je već nekoliko dana u našoj zemlji sa suprugom i sinovima, a sada je otkriveno zašto su odabali da borave baš u srpskoj prestonici. Njen suprug Danijel Moder došao je u Beograd zbog filmskog projekta, a sada je otkriveno i koji… »

Nađa Higl boluje od neizlečive bolesti

Alo 31.07.2017
Najbolja srpska plivačica Nađa Higl saopštila je na svom sajtu da boluje od teške, neizlečive bolesti. Svetska šampionska iz Rima 2009. godine napisala je da joj je dijagnostifikovan ulcerozni colitis, bolest debelog creva. Doktori dugo nisu mogli… »

Pakleni prvi dan avgusta

Alo 31.07.2017
Prvog avgustovskog dana prema prognozi Hidrometeorološkog zavoda biće sunčano i veoma toplo. Vetar slab i umeren, jugoistočni. Jutarnja temperatura od 16 do 23, najviša od 34 do 37 stepeni. U Beogradu takođe sunčano i toplo, a temperatura će u… »