Izvor: InfoKG arhiva vesti 31.07.2017

Otvoren Centar za vantelesnu oplodnju – Vučić: Ovo je ulaganje u život i budućnost! (FOTO)

InfoKG 31.07.2017
U Kragujevcu je danas svečano otvoren Centar za vantelesnu oplodnju, u čiju su izgradnju i opremanje Fondacija “Dragica Nikolić”, Ministarstvo zdravlja i ovdašnji Klinički centar uložili gotovo 140 miliona dinara. Predsednik Republike Srbije… »

Čeka nas 40 stepeni: Ne pijte sa javnih česmi, 194 zovite samo za urgentna stanja! (Vremenska prognoza)

InfoKG 31.07.2017
Za osveženje ne koristite vodu sa javnih česmi, jer je njen kvalitet na tim alternativnim tačkama pri ekstremno visokim temperaturama promenljivog kvaliteta, apeluje Operativni tim Štaba za vanredne situacije. Savetuju i posebnu pažnju kod upotrebe… »

Autobus strave bez kočnica na nizbrdici: Putnici vrištali, mislili da će da se survaju ko zna gde u punoj brzini!

InfoKG 31.07.2017
Otkazale su kočnice, držite se!, reči su kojima je vozač autobusa, u kome se nalazilo 28 planinara iz Kragujevca, u subotu uveče obavestio putnike da ih čeka stravična nesreća na oko 500 metara pre nego što se ona i dogodila, na nizbrdici, pred… »

Kragujevac u vrhu liste gradova sa najvećim brojem nelegalizovanih objekata

InfoKG 31.07.2017
Kragujevac je među gradovima u kojima se nalazi najveći broj nelegalizovanih stambenih i porodičnih objekata u Srbiji. Zbiru najviše dodaju i Kraljevo, Šabac, Čačak i Leskovac. U Srbiji ima više od dva miliona nezakonito izgrađenih objekata, a… »

Ćuretove pustolovine po Indokini – peti deo (FOTO)

InfoKG 31.07.2017
Kragujevčanin Dušan Đurić Ćure otisnuo se u pustolovinu, tokom koje će obići Indokinu, plan mu je da poseti Vijetnam, Kambodžu i Tajland. Portal InfoKG će u narednom periodu objavljivati putopise i fotografije ovog Kragujevčanina sa putovanja za… »

Radnici “Fiata” na godišnjem odmoru

InfoKG 31.07.2017
Zaposleni u kompaniji “FCA Srbija” od danas su zvanično na kolektivnom godišnjem odmoru, koji će trajati do petka, 18. avgusta. Radnici se u proizvodne pogone vraćaju u ponedeljak, 21. avgusta. Podsetimo, oko 2.000 zaposlenih u “Fiatu”… »

“Radnički 1923” poražen od “Budućnosti”

InfoKG 31.07.2017
Fudbaleri “Radničkog 1923” poraženi su u petoj pripremnoj utakmici pred početak sezone u Prvoj ligi Srbije od valjevske “Budućnosti”, razultatom 0:2. Na taj način, Kragujevčani su zabeležili prvi poraz u pripremnom periodu. Gosti su na… »