Izvor: Nova energija arhiva vesti 31.07.2017

Saveti Evropola za sigurnu onlajn kupovinu!

Nova energija 31.07.2017
Evropol je na svojim veb stranicama objavio savete za sigurnu kupovinu preko interneta koji bi trebali pomoći da se smanji broj online prevara. Kupujte od proverenih izvora, koristite marke i trgovine koji su vam poznati ili koje ste već koristili i… »

NBS: Plaćanje računa preko interneta na tuđe ime kao usluga zabranjeno!

Nova energija 31.07.2017
Narodna banka Srbije poslala je dopis bankama da obaveste klijente da plaćanje bilo kojih računa preko interneta koji su na tuđe ime nije više dozvoljeno. “Dobili smo ovaj dopis pre nekoliko dana i svi smo bili u čudu. Već smo počeli da… »

Minibusevi bez vozača voze Estonce!

Nova energija 31.07.2017
Dva minibusa bez vozača od ovog vikenda kruže centrom Talina u okviru pilot-projekta pokrenutog povodom predsedavanja Estonije Evropskom unijom. “Pre 15 godina pametni mobilni telefoni, električni automobili ili automatske kase u samouslugama su nam… »

Tviter testira agresivnu promociju

Nova energija 31.07.2017
Uprava Tvitera (Twitter) počela je testirati uslugu pretplate koja će korisnicima za 99 dolara mesečno omogućiti agresivniju promociju i prikazivanje tvitova i kod onih koji ne prate tog korisnika, objavili su iz kompanije. „Vi samo morate nastaviti… »

Uštedite vreme i novac uz AMS Osiguranje: Zaključite online polisu Putnog osiguranja i ostvarite 30% popusta!

Nova energija 31.07.2017
Znamo koliko pripreme za odlazak na put iziskuju vremena i zato smo mislili na vas i omogućili vam da od sada zaključite polisu Putnog osiguranja iz svoje kuće! Osigurajte se online na sajtu AMS Osiguranja, uštedite vreme, ali i novac! Jer samo u… »

U susret SEMPL konferenciji – Valerija Prevolšek: Da biste se našli među najboljima, morate stalno učiti, pratiti…

Nova energija 31.07.2017
Konferencija medijskih trendova SEMPL, koja će se održati 23. i 24. novembra u hotelu GH Bernardin u Portorožu, već 19. godinu zaredom, okupiće na jednom mestu rukovodioce marketinga i marketinške komunikacije, brend menadžere, prodavce oglasnog… »