Regioni arhiva vesti 31.07.2017

Nema Srbije bez plača beba

Politika 31.07.2017
U Kragujevcu otvoren Centar za vantelesnu oplodnju u koji su Fondacija „Dragica Nikolić”, Vlada Srbije i ovdašnji klinički centar uložili 140 miliona dinara. Kragujevac – Uzalud briga o ekonomiji, ako nam se deca ne rađaju, poručio je… »

Poginuo vranjski ginekolog

Jugmedia 31.07.2017
Lekar Ginekološkog odeljenja Opšte bolnice u Vranju, doktor Dušan Stojković, stradao je jutros u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu kod Predejana. Ova informacija potresla je njegove kolege koji su vest o smrti propratili sa suzama na… »

Upozorenje na ekstremno visoke temperature do 6. avgusta

Ritam grada Kg 31.07.2017
Nakon upozorenja Republičkog hidrometeorološkog zavoda na novi talas ekstremno visokih temperatura u Srbiji, do nedelje 6. avgusta, Operativni tim Štaba za vanredne situacije grada Kragujevca, u skladu sa preporukom Sektora za vanredne situacije MUP-a… »

Đacima četiri raspusta u narednoj školskoj godini

Ritam grada Kg 31.07.2017
Novа školskа godinа zа učenike osnovnih i srednjih školа počinje u petаk, 1. septembrа, а učenici će pored letnjeg, zimskog i prolećnog raspusta imati i kratak jesenji raspust. Jesenji rаspust je 9. i 10. novembrа, а kako zatim sledi… »

Koridor 10: Mladić se ubio skokom sa krana

Večernje novosti 31.07.2017
Vranjanac star 28 godina, čiji identitet nije saopšten, izvršio je samoubistvo u ponedeljak pre podne skokom sa krana na gradilištu Koridora 10. VLADIČIN HAN - Vranjanac star 28 godina, čiji identitet nije saopšten, izvršio je samoubistvo u… »

Problem manjka inspektora dočekao i novog ministra

N1 Info 31.07.2017
Kakvu hranu jedemo, da li je ispravna, koliko smo bezbedni? O tome, kao i situaciji u zdravstvu na primer, trebalo bi da brinu resorne inspekcije, ali u sanitarnoj, zdravstvenoj i drugim, postoji i problem – nema dovoljno inspektora. Ministar Branko… »

Izabrana najlepša dvorišta Šumadije

iKragujevac 31.07.2017
Na manifestaciji Karađorđevi dani u Rači, na otvorenoj sceni ispred Doma kulture, dodeljene su nagrade za najlepša dvorišta u Šumadiji. U jakoj konkurenciji pobednika na lokalnim manifestacijama sprovedenim na području Kragujevca, Topole, Lapova… »

Ispovesti povređenih kragujevčana "Vozač je rekao: Kočnice su otkazale, držite se! Svi smo vrištali"

iKragujevac 31.07.2017
Ko zna gde bi se survali i da li bi pričali sa vama danas, da vozač nije uspeo da autobus usmeri na podzidu, kažu za "Blic" povređene Kragujevčanke, dan nakon stravične saobraćajne nesreće kod Valjeva. Milinka Stanković i Jevrosima Tasić su… »

U požaru izgorela dva stana

Glas Zapadne Srbije 31.07.2017
Priboj - U požaru koju je izbio rano jutros u potkrovlju zgrade u ulici Limskoj broj 5 u Priboju, izgorela su dva stana i krovna konstrukcija trospratne zgrade. Niko nije povređen, a tokom gašenja požara iz zgrade su bili evakuisani svi stanari. Uzrok… »

Spremite se za tropski talas: Danas sunčano i veoma toplo

iKragujevac 31.07.2017
U Kragujevcu danas sunčano i veoma toplo. Vetar slab, jugoistočni. Jutarnja temperatura oko 23, najviša dnevna oko 35 stepeni. U Srbiji će narednih sedam dana, do 6. avgusta, biti veoma toplo, sa najvišim temperaturama u intervalu od 36 do 39 stepeni… »