Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 03.08.2017

Na snazi crveni meteoalarm, za vikend i preko 40 stepeni

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Na teritoriji cele Srbije je na snazi crveni meteoalarm i upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda na veoma visoke temperature koje će ići i preko 40 stepeni. Republički hidrometeorološki zavod saopštio je da će vreme biti toplo, sa… »

Do kraja godine posao za još 1.000 medicinskih radnika

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Ministar zdravlja Zlatibor Lončar izjavio je da je u Srbiji u 2017. godini zaposleno 1.644 medicinskih radnika, a da će još 1.000 njih dobiti posao do kraja godine. “Samo ovakvom politikom i sistemskim radom mozemo da uredimo naš zdravstveni sistem… »

Jolović pozvao Džuliju Roberts na Sabor trubača

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Guča - Predsednik Saborskog odbora, Slobodan Jolović uputio je poziv holivudskoj glumici Džuliji Roberts, koja se ovih dana sa porodicom nalazi u Beogradu, da poseti ovogodišnji Sabor trubača. Jolović je još 2012. godine na jednoj od konferencija… »

Preminuo i drugi radnik fabrike "Milan Blagojević"

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Lučani - Radnik fabrike namenske industrije "Milan Blagojević" u Lučanima, koji je bio povređen pre petnaestak dana u havariji u toj fabrici, jutros je preminuo. Kako prenosi B92, 26-godišnji M.M. je umro usled naknadnih komplikacija. Podsetimo, M.M… »

Sindikat novinara Srbije: Medijska scena zapadne Srbije pretrpela težak udarac

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Predsednica Sindikata novinara Srbije Dragana Čabarkapa govoreći o položaju novinara nakon privatizacije rekla je da je ovo prelomni trenutak u odbrani profesije nakon katastrofalne privatizacije i naglog izlaska držve iz medija što se odrazilo na… »

Apel da se štedi voda jer je vodostaj Rzava nizak

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Čačak, Lučani - Javno preduzeće "Rzav" iz Arilja uputilo je Javno komunalnim preduzećima za vodosnabdevanje u Čačku, Gornjem Milanovcu, Lučanima, Požegi i Arilju, obaveštenje da je nivo reke Rzav nizak i da apeluju na građane da se smanji… »

Povređeni radnici fabrike "Milan Blagojević" stabilno

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Radnici fabrike "Milan Blagojević-namenska" u Lučanima Z. B. (40) i M. K. (30), povređeni u sredu u tehnološkom požaru u pogonu za proizvodnju raketnog goriva, stabilnog su zdravstvenog stanja sa dobrim prognozama, saopštilo je Ministarstvo odbrane… »

"Milan Blagojević": Primenjene sve mere zaštite

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Lučani - U fabrici "Milan Blagojević - Namenska" u Lučanima primenjuju se sve mere zaštite predviđene važećim propisima, saopštilo je to preduzeće. Istaknuto je da se radi o najopasnijem tehnološkom procesu proizvodnje, pa da i pored primene… »

Veliki park dobija trim stazu

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Užice - U Velikom parku su u toku radovi na izgradnji trim staze. Staza će biti duga 460 metara, široka 1,5 i ovaj novi sportski sadržaj koštaće 2,2 miliona dinara. Izvođač radova je preduzeće Polet, saopšteno je na sajtu grada. Prema rečima… »

Noćno kupanje i na bazenu u Gornjem Milanovcu

Glas Zapadne Srbije 03.08.2017
Gornji Milanovac - Na gradskom bazenu u Gornjem Milanovcu, sinoć je bilo organizovano noćno kupanje i to prvi put u ovoj sezoni. "Mogu sa zadovoljstvom da kažem da je sinoć na bazenu bilo prisutno preko 500 naših sugrađana. Posebno mi je drago što… »