Izvor: Vrele gume arhiva vesti 03.08.2017

Opel i Borussia Dortmund igraju u istom timu

Vrele gume 03.08.2017
PR Saopštenje: Opel i Borussia Dortmund igraju u istom timu Opel i Borussia Dortmund su produžili svoje uspešno partnerstvo za još pet godina, uz dodatno proširivanje saradnje. Opelov logo će se od sada nalaziti na rukavima dresova Borussije… »

Albanac u Ferrariju uhvaćen pri 289 km/h kod Stare Pazove

Vrele gume 03.08.2017
Rekordna jurnjava ovog leta: Albanac u Ferrariju uhvaćen pri 289 km/h kod Stare Pazove Dok se u našim medijim vodi rasprava o opravdanosti merenja prosečne brzine na auto putu, vozač Ferrarija kosovskih registarskih tablica odlučio je da "preleti"… »

Dva miliona dizel motora idu na doradu

Vrele gume 03.08.2017
Spašavanje dizela: Dva miliona dizel motora idu na doradu Najmanje dva miliona Euro 5 i Euro 6 dizel motora će biti poboljšani. Na hitnom sastanku u Berlinu, izvršni direktori najvećih nemačkih proizvođača automobila raspravljaju o budućnosti… »

Mercedes-AMG GT4

Vrele gume 03.08.2017
Najlepši trkački automobil je stigao: Mercedes-AMG GT4 Jedan veliki naklon za najlepši trkački automobil koji je ikad napravljen, koji ima čak i klimu. Baziran na modelu Mercedes-AMG GT R, novi GT4 trkački automobil je zvanično predstavljen… »

Ferrari SUV je ipak moguć

Vrele gume 03.08.2017
Aktuelno: Ferrari SUV je ipak moguć Porodično SUV vozilo iz Ferrarija je opet aktuelna tema. Naime, 2011. Godine na sajmu automobila u Ženevi predstavljen je koncept Ferrari FF, vozilo koje je imalo pogon sa četiri točka i četiri sedišta, pa otuda… »

Porsche Macan zateže bore

Vrele gume 03.08.2017
Osveženje u pravo vreme: Porsche Macan zateže bore Kako je prva verzija modela Macan predstavljena pre oko četiri godine, ne predstavlja iznenađenje to što Porsche trenutno radi kompletiranju neznatno drugačije verzije ovog sportskog krosovera… »

Ferrari ne želi u Formulu E

Vrele gume 03.08.2017
Markione prelomio: Ferrari ne želi u Formulu E Serđo Markione je izjavio da postoje male šanse da Ferrari krene stopama svog rivala iz Formule 1 – Mercedesa, i da se priključi Formuli E u bliskoj budućnosti, ali je otvoren za ideju da neki drugi… »

Povećanje ograničenja na 130 km/h

Vrele gume 03.08.2017
Ministarka najavljuje: Povećanje ograničenja na 130 km/h Povodom najave rigorozne kontrole kretanja na našim auto putevima putem merenja takozvane prosečne brzine, Ministarka Mihajlović je od MUP-a zatražila da podrobno analizira efekte ove mere… »