Beograd arhiva vesti 05.08.2017

Svi svetski mediji bruje! U Beogradu je upravo prekoračen temperaturni maksimum!

BK TV 05.08.2017
Temperatura u Beogradu je trenutno 39, 1 °C, što je za 0,1 stepen više od prognozirane maksimalne temperature, navode iz RHMZ. Za koliko stepeni će biti oborena prognozirana temperatura za Beograd, biće poznato večeras kada se obrade svi podaci… »

Beogradski vodovod preklinje potrošače iz prigradskih naselja: Ne zalivajte bašte, pokažite solidarnost sa onima koji…

Kurir 05.08.2017
BEOGRAD - Sistem vodosnabdevanja u Beogradu i danas kada su ekstremno visoke temperature je stabilan, saopštili su iz preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija", ali i pozvali građane prigradskih naselja na racionalno ponašanje, kako viši delovi… »

Sve pod konac: Ovako je prodavac u Kosovskoj "katalogizovao" polovne udžbenike

Blic 05.08.2017
Prodavci polovnih udžbenika u Kosovskoj ulici, na popularnom "bulevaru knjiga", već su otvorili svoje "radnje", tačnije gepeke kombija i automobila. Jedan od njih ih je poređao "pod konac", po izdanjima i razredima na policama, s tim da su mu police -… »

Noć u Beogradu: Prevrnuo se kamion kod Bubanj potoka

Kurir 05.08.2017
BEOGRAD - U Beogradu su se protekle noći dogodila tri saobraćajna udesa bez težih posledica, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći. Na kružnom putu kod Bubanj potoka sinoć oko 19 prevrnuo se kamion, a vozač je zbrinut na mestu udesa. Dva muškarca i… »

Nove cevi u Boleču obojile vodu

Večernje novosti 05.08.2017
Osim glavnog, Beograđane vodom snabdevaju i lokalni vodovodi koji imaju velike probleme. Tokom protoka dolazi do zamućenja. OD tri preduzeća koja brinu o vodovodima na periferiji, dva se bore sa problemima, a jedno ih rešava usput. Lazarevačko… »

Prvi objekat u decembru, ceo kompleks 2019.

Politika 05.08.2017
U aneksu – prvencu biće šalter sala, službene prostorije, kancelarije, mokri čvorovi... – To će biti „Lastino” polazište dok ne bude izgrađeno zdanje glavne autobuske stanice. Prvi objekat godinama najavljivane moderne autobuske stanice u… »

Počele “Dečije letnje igre“ u Topčiderskom parku

Studio B 05.08.2017
Gradska opština Savski Venac i Turistička organizacija ove opštine tokom avgusta prvi put organizuju manifestaciju “Dečije letnje igre“ u Topčiderskom parku.Tako će naši najmladji sugradjani imati priliku da uživaju u raznovrsnim aktivnostima… »

Klackanje i kuvanje na +40 stepeni: Ovako izgledaju autobusi koji voze ka Barajevu

Kurir 05.08.2017
BEOGRAD - Meštani prigradske opštine Barajevo već duže vreme imaju problema sa autobusima SP "Lasta", učestalim kvarovima i kašnjenjem dnevnih polazaka. Stara i dotrajala vozila koja se često kvare, a nekada znaju i da se zapale, postali su njihova… »

Studio B sa radnicima gradskih komunalnih preduzeca na plus 40

Studio B 05.08.2017
Odnošenje smeća, uredjivanje zelenih površina i izgradnja teretana na otvorenom samo su neke od aktivnosti radnika komunalnih preduzeća i tokom najvrelijih dana. Naviknuti na rad u različitim vremenskim uslovima, priznaju da je funkcionisanje u dve… »

Kako žive samohrani očevi u Srbiji: "Pre svega sam tata, a u slobodno vreme odlazim na posao"

Blic 05.08.2017
Ne ignorišemo činjenicu da ne živimo u kompletnoj porodici, ali dobro se snalazimo. Najponosniji sam na to što za klince iz kraja nisam čika Zoki, već uvek Jelenin tata, kaže Zoran Mitrović, taksista iz Obrenovca. Prva asocijacija na samohrane… »