Izvor: Alo arhiva vesti 05.08.2017

Kolinda zbog vrućine propustila misu

Alo 05.08.2017
Uz pokliče Hrvatska slavi zločinačku akciju "Oluja". Hrvatskoj predsednici bilo prevruće da prisustvuje svečanoj misi. Policija privela nekoliko osoba zbog ustaških pokliča! Tradicionalnom budnicom ulicama Knina, u tom gradu je danas održana… »

Bakirova kolona umalo pobila ljude na putu

Alo 05.08.2017
Pratnja Bakira Izetbegovića umalo pobila ljude na putu! Desetine vozača koji su prisustvovali manifestaciji "Odbrana BiH - Igman 2017", ostali su po završteku skupa neprijatno iznenađeni ponašanjem kolone vozila u kojoj je bio bošnjački član… »

Novi ustaški skandal u Hrvatskoj!

Alo 05.08.2017
U Slunju se uoči koncerta Marka Perkovića Tompsona okupilo oko 10 hiljada ljudi, kako primećuju hrvatski mediji daleko više nego na zvaničnoj proslavi Dana pobede u Kninu, a ni ovoga puta nije moglo da prođe bez ustaških parola i pozrava, prenosi… »

Polubrat mi je Srbin, rat nikom ništa dobro nije doneo

Alo 05.08.2017
Mladi u Kninu žele grad bez mržnje? Hrvatski portal 100posto.hr preneo je priču o mladima iz Knina, generaciju rođenu 1995. godine, koje je nazvao "decom oluje", a koji su se izjasnili da žele grad bez mržnje i politike i da preziru politiku. Kako… »

"Pauk" ispustio i oštetio skupoceni terenac! (VIDEO)

Alo 05.08.2017
Dizalica pauk službe danas je u Poreču pokušala da podigne nepropisno parkirani skupoceni "leksus" ruskih registarskih oznaka, ali je zbog prevelike mase automobila luksuzni terenac pao s dizalice i pri tome je oštećen, prenose hrvatski mediji… »

Da li je ovo dečko Milice Pavlović? (FOTO)

Alo 05.08.2017
Uživaju na moru. Popularna pevačica Milica Pavlović trenutno se nalazi na crnogorskom primorju gde je uklopila lepo i korisno. "Operisan od ljubavi" Love this dress @krisstina1 … »

Ružica Veljković ponosno pokazala silikone (FOTO)

Alo 05.08.2017
U početku su je kritikovali, ali operacija se pokazala kao pun pogodak. Pobednica 4. sezone "Parova" Ružica Veljković prošle godine je povećala svoje usne, njeni fanovi tada nisu bili oduševljeni što je podlegla trendovima, međutim njen novi selfi… »

Domaći pevač uslikan go na drvetu! (FOTO)

Alo 05.08.2017
Pevač i baletan Aleksa Jelić uslikan je potpuno nag na drvetu. Pratioce je iznenadio pozom i golotinjom. "Taj ostrvski život", napisao je ispod slike. Taj ostrvski zivot... … »

Premašen očekivani maksimum temperature za Beograd!

Alo 05.08.2017
Temperatura u Beogradu je oko 16 sati bilo 39,01 °C, što je za 0,1 stepen više od današnje prognozirane maksimalne temperature za glavni grad, rečeno je Tanjugu u Republičkom Hidrometeorološkom zavodu Srbije. Za koliko stepeni će biti oborena… »

Ni u Jadranu se ne možete rashladiti!

Alo 05.08.2017
Aktuelni toplotni talas proteklih dana dodatno je zagrejao površinsku temperaturu Jadranskog mora koja mestimično dostiže i 30 stepeni Celzijusa. Najtoplije je, sa temperaturama od 29 do 30 stepeni duž najsevernijih obala Italije (Friuli, Veneto) i… »