Izvor: BK TV arhiva vesti 05.08.2017

U Kninu počela centralna manifestacija obeležavanja "Oluje", umesto Tompsona nastupa Prljavo kazalište

BK TV 05.08.2017
Ovog puta neće biti obraćanja zvaničnika. Tradicionalnom budnicom ulicama Knina, u tom gradu je danas počela centralna manifestacija obeležavanja Dana pobede i domovinske zahvalnosti, Dana branitelja i 22. godišnjica vojno-policijske akcije… »

Da li je ovo opravdano?! Ovako se kretala pratnja Bakira Izetbegovića (video)

BK TV 05.08.2017
Neprijatno iznenađenje! Desetine vozača koji su prisustvovali manifestaciji "Odbrana BiH - Igman 2017", ostali su po završetku skupa neprijatno iznenađeni ponašanjem kolone vozila u kojoj je navodno bio bošnjački član predsedništva BiH i… »

"Neće BiH skoro u NATO"

BK TV 05.08.2017
Mladen Ivanić, član predsedništva BiH, ne veruje da će Bosna i Hercegovina uskoro ući u NATO, niti da će biti promena Dejtonskog sporazuma, a geopolitičke poruke i nagoveštaje da budući procesi u regionu idu u tom pravcu smatra političkim… »

Svi svetski mediji bruje! U Beogradu je upravo prekoračen temperaturni maksimum!

BK TV 05.08.2017
Temperatura u Beogradu je trenutno 39, 1 °C, što je za 0,1 stepen više od prognozirane maksimalne temperature, navode iz RHMZ. Za koliko stepeni će biti oborena prognozirana temperatura za Beograd, biće poznato večeras kada se obrade svi podaci… »

Vanredne kontrole počinju večeras! Beogradu preti nestašica vode, slede i kazne za potrošače!

BK TV 05.08.2017
Sistem vodosnabdevanja u Beogradu i danas kada su ekstremno visoke temperature je stabilan, saopstili su iz preduzeća "Beogradski vodovod i kanalizacija", ali i pozvali građane prigradskih naselja na racionalno ponasanje, kako viši delovi tih naselja… »

"Deca Oluje" žele Knin bez mržnje i politike

BK TV 05.08.2017
Rođeni su posle 1995. i drugačije gledaju na rat. Hrvatski portal 100posto.hr donosi priču o mladima Kninjanima, generaciji rođenoj 1995. godine, koje je nazvao "decom oluje", a koji su se izjasnili da žele grad bez mržnje i politike i da preziru… »

Skandal uoči Tompsonovog koncerta! Nije prošlo bez "Za dom spremni!" (foto, video)

BK TV 05.08.2017
U Slunju, uoči koncerta Marka Perkovića Tompsona, poznatog po veličanju ustaštva, ponovo nije moglo ni bez ustaškog pozdrava, navodi portal Index.hr. Šokantna tvrdnja! "Srbi znali da Hrvatska sprema Oluju!" U grad su već u popodnevnim satima došle… »

Šta je sa Jadranskim morem? Strašne vrućine dovele do ove pojave! (foto)

BK TV 05.08.2017
Aktuelni toplotni talas proteklih dana dodatno je zagrejao površinsku temperaturu Jadranskog mora koja mestimično dostiže i 30 stepeni Celzijusa. Jadransko more ekstremno toplo https://t.co/5hE3fjkqf4 pic.twitter.com/zvNWsvp0xT— Prijedor24.com… »

Vatrena stihija ne jenjava, požari na Dinari i dalje aktivni!

BK TV 05.08.2017
Nema mira! Požar na Dinari iznad livanjskih naselja Čaprazlije i Donji Rujani i dalje je aktivan i proširio se i do Vagnja preko teritorije Hrvatske, saopštio je danas Operativni centar za Civilnu zaštitu Hercegbosanske županije. U Centru navode da… »

Lopovi haraju po kupalištima, iz policije stigao apel građanima!

BK TV 05.08.2017
Na šta su sve ljudi spremni! Na kupalištima i bazenima u Prijedoru, proteklih dana ukradeni su novac, nakit i mobilni telefoni vredni oko 14.600 KM. Prijedorčanin, sa trenutnim boravkom u Holandiji A. H. policiji je prijavio, da mu je na kupalištu… »