Izvor: Lepota i zdravlje arhiva vesti 05.08.2017

10 inspirativnih citata koji će vas uveriti da ne odustajete od svojih ciljeva

Lepota i zdravlje 05.08.2017
Džoan Rovling rođena je 31. jula 1965. godine, a svetsku slavu stekla je serijom romana o Hariju Poteru. Na njen rođendan prisetili smo se nekih od najmoćnijih izjava britanske književnice koja nadahnjuju žene svih generacija. Foto: Thinkstock 1… »

“Tečno zlato Maroka”: Za hidrataciju kože dovoljno je nekoliko kapi arganovog ulja

Lepota i zdravlje 05.08.2017
Arganovo ulje već duže vreme jedan je od najpopularnijih sastojaka u mnogim proizvodima za negu kože i kose. Ovo ulje još se naziva i tečnim zlatom Maroka. Naravno, sa dobrim razlogom jer je puno hranjivih sastojaka, vitamina i minerala. Foto… »

Hladi i hrani: Recept za domaći losion bez kojeg nećete želeti provesti leto

Lepota i zdravlje 05.08.2017
Celodnevno izlaganje suncu, so, hlor, vetar… samo su neki od razloga zbog kojih koži tokom letnjih meseci treba pojačana hidratacija. I zato joj ponekad nisu dovoljni gotovi losioni koje možete nabaviti u drogerijama i apotekama. Foto: Thinkstock Za… »

5 loših navika koje dovode do pucanja noktiju

Lepota i zdravlje 05.08.2017
Otkrili smo šta nikako ne smete da radite ukoliko želite lepe i negovane nokte… Foto: Thinkstock Grickanje Pored toga što na ovaj način unosite u organizam svu prljavštinu koja vam se skuplja ispod noktiju, nokti će vam izgledati veoma neuredno… »

Otkrivamo: 3 pitanja koja momci ne žele da čuju od devojaka

Lepota i zdravlje 05.08.2017
Suzdržite se i ova 3 pitanja, nikako ga ne pitajte jer će izgubiti intresovanje za vas… Foto: Thinkstock Normalno je da kako veza napreduje tako i pitanja koja postavljate partneru postaju teža. Bez obzira na stadijum vaše veze, ovo su tri pitanja… »

5 znakova da je nadutost posledica ozbiljnog zdravstvenog problema

Lepota i zdravlje 05.08.2017
Nadutost u stomaku najčešće nas muči zbog hrane koju smo pojeli, ali ako nadutost prate ovi simptomi, onda bi u pitanju mogao biti zdravstveni problem ozbiljnije prirode. Foto: Thinkstock 1. Grčevi u stomaku Najčešće ih pripisujemo menstruaciji… »

5 znakova da vašem telu nedostaje kalijum

Lepota i zdravlje 05.08.2017
Telu je potreban kalijum da bi normalno funkcionisalo. Ako ste stalno umorni, a spavate koliko bi trebalo, manjak kalijuma mogao bi biti uzrok. Foto: Thinkstock Ako jedete mnogo hrane koja dolazi iz “kesice”, veroatno imate premalo kalijuma u… »