Izvor: Niške vesti arhiva vesti 05.08.2017

Vojna obuka postaje obavezna i za žene?

Niške vesti 05.08.2017
Obuka prve pomoći i civilne zaštite od sledeće godine bi mogla da postane obavezna ne samo za muškarce već i za žene. Kako najavljuju u Ministarstvu odbrane, do kraja 2017. biće izrađena strategija odbrane kojom će biti definisano da li će i na… »

Abe Nišlije!

Niške vesti 05.08.2017
Sve sam zašuntaveo od ovu vrućinu… pregoreo mi termostat u glavu.. i počele mi se pričinjavanu stvari. Pričinilo mi se..da sam pročitao negde… „Vulin izjavio da će i žene da idu na vojnu vežbu“… užas… vrućina mi utiče na… »

DOROTHY – ŠKOLA STRANIH JEZIKA

Niške vesti 05.08.2017
Radi se u manjim grupama (5 do 8 đaka) , a postoji i mogućnost individualne nastave. Organizuju se „školski“ kursevi, u kojima se pomaže đacima da savladaju školsko gradivo i to par časova unapred kako bi bili što spremniji za časove i dobili… »

Leto je pravo vreme za LUBENICE

Niške vesti 05.08.2017
Lubenica nas hidrira, 92% lubenice čini voda, i to kvalitetna, strukturisana voda (zdravija od one koju pijete iz česme. Šolja naseckanih kockica lubenice ima samo 46 kalorija, što je takođe odlično za vrućine, kada nam višak unetih kalorija samo… »

Novac je prikupljen – Anita odlazi na lečenje

Niške vesti 05.08.2017
Nakon vapaja ove mlade devojke Niš se probudio, kutije za prikupljanje pomoći osvanule su na gradskim ulicama, a organizovane su i dve humanitarne svirke. Jednu svirku održao je Bar kod bend, dok su drugu, u centru grada, održali humani muzičari koji… »

Niški Centar za socijalni rad traži podršku Grada

Niške vesti 05.08.2017
U prostorijama centra održan je interaktivni sastanak gradonačelnika sa zaposlenima. Bolja organizaciju rada, bezbednost korisnika i zaposlenih, bila je glavna tema ovog zajedničkog sastanka sa gradonačelnikom Niša. Suština je, kako je zaključeno… »

Predstava „Mučenici“ najbolja na festivalu u Banja Luci

Niške vesti 05.08.2017
Glumci Akademskog pozorišta SKC-a još jednom su zablistali na međunarodnom festivalu. Mlada glumačka ekipa je iz Banja Luke u Niš donela čak četiri nagrade, a predstava „Mučenici“ proglašena je najboljom u svojoj selekciji. Mladi glumci još… »

Večeras u parku Svetog Save koncert Tijane Dapčević (VIDEO)

Niške vesti 05.08.2017
Prema najavi organizatora koncert Tijane Dapčević će trajati puna dva sata, do 23.30, a popularna pevačica će za to vreme otpevati sve svoje hitove, poput pesama „Ona to zna“ , „Zemlja mojih snova“, „Glupo muško moje“ i ostalih… »