Izvor: OK radio arhiva vesti 05.08.2017

LE: Paklen dan i za Hitnu pomoć

OK radio 05.08.2017
Imamo katastrofalan dan, bilo je dosta kolapsa na ulicama usled visoke temperature, poziv od hroničnih bolesnika, najviše onih koji imaju kardiovaskularne i opstruktivne bolesti, kaže za Jugmediu lekar Hitne pomoći Doma zdravlja u Leskovcu Saša… »

Protest ribolovaca za spas Južne Morave

OK radio 05.08.2017
Ribolovačka udruženja iz Niša i okoline, ljubitelji reka i prirode oranizuju protest, zakazan za nedelju 6. avgusta u 18 sati, kod Mramorskog mosta na Južnoj Moravi u blizini Niša. Kako najavljuju, protest je organizovan zbog nekontrolisanog… »

Pomozimo Slobodanu!

OK radio 05.08.2017
Vranje - Slobodanu Aleksiću (27) iz Lopardinca kod Bujanovca, radniku u invalidskoj penziji, potrebno je 8.000 evra za operaciju tumora na mozgu, koja bi bila obavljena u Turskoj, ali njegova porodica nije u mogućnosti da sakupi ovaj novac. Aleksić je… »

Triatlonci na Vlasini

OK radio 05.08.2017
Vranje - Na Vlasinskom jezeru će biti održano novo takmičenje pod nazivom vlasinski „Triatlon samoprevazilaženja“. Ova mannifestacija imaće dve trke - olimpijski triatlon (plivanje 1500 m, vožnja bicikom 40 km, i trčanje 10 km) i sprint… »

Novo merenje brzine na auto-putu, kazne od septembra

OK radio 05.08.2017
Na auto-putu je počela primena novog pravila obračunavanja brzine, a kažnjavanje zbog prekoračenja prosečne brzine na osnovu nove formule počeće najverovatnije od septembra, najavio je direktor policije Vladimir Rebić. Rebić je za RTS rekao da… »

Kolinda zbog vrućine propustila misu

OK radio 05.08.2017
Uz pokliče Hrvatska slavi zločinačku akciju "Oluja". Hrvatskoj predsednici bilo prevruće da prisustvuje svečanoj misi. Policija privela nekoliko osoba zbog ustaških pokliča! Tradicionalnom budnicom ulicama Knina, u tom gradu je danas održana… »

Vranjanac poginuo u seči šume

OK radio 05.08.2017
Vranjanac M.I. (65) preminuo je od povreda zadobijenih u seči šume u selu Urmanica u Poljanici kod Vranja. Prema navodima Policijske uprave Vranje, nesreća se dogodila u petak u popodnevnim satima, dok je čovek sekao drvo. Stablo se prelomilo i palo… »

Vojna obuka: Vulinova odluka ili strategija Vlade?

OK radio 05.08.2017
Vojna obuka mogla bi da bude obavezna za civile, sve žene u Srbiji mlađe od 50 godina moraće da prođu obaveznu obuku za davanje prve pomoći i postupanje u vanrednim situacijama, ojačavati vezu s civilima kako bi vojska ponovo postala deo… »

Potraga za devet rudara na istoku Sibira

OK radio 05.08.2017
MIRNA - Potraga za devet rudara nastavlja se u rudniku dijamanata u gradu Mirni u Jakutiji, na istoku Sibira nakon što je u petak došlo do poplave u rudniku, prenosi AFP. Posle nesreće 133 rudara su spasena , saopštilo je rusko Ministarstvo za… »

Kristijano otvorio dušu: Želim da se vratim u Englesku!

OK radio 05.08.2017
Da li se sprema nova bura na transfer pijaci? Dok navijači madridskog Reala i dalje strpljivo čekaju da konačno ponovo na delu vide Kristijana Ronalda, on tuguje i želi da se vrati u Mančester junajted! Pouzdani radio Kadena Ser tvrdi da je dobio deo… »