Izvor: Ritam grada Kg arhiva vesti 05.08.2017

Dan sećanja na stradanje i progon Srba u akciji “Oluja“

Ritam grada Kg 05.08.2017
Povodom obeležavanja Dana sećanja na stradanje i progon Srba u akciji “Oluja” danas su se u 12 sati na teritoriji Kragujevca oglasile sirene za javno uzbunjivanje, koje su emitovale signal za prestanak opasnosti, u trajanju od 60 sekundi. Pored… »

GV: Smernice za izradu budžeta i nove table sa nazivima ulica

Ritam grada Kg 05.08.2017
Sve odluke Skupštine grada Kragujevca o promeni ili utvrđivanju naziva ulica od 2012. godine konačno će biti realizovane postavljanjem tabli sa njihovim nazivima. U Stragarima, kako ističu u Gradskoj upravi za komunalne i inspekcijske poslove, iako… »

Havarije na trafostanicama, delovi grada bez struje

Ritam grada Kg 05.08.2017
U pojedinim delovima Kragujevca danas tokom pre podneva došlo je do nestanka električne energije. Razlog je havarija na visokonaponskoj trafstanici u Ilićevu. Za sada nema informacija o uzrocima kvara, a prema navodima stanovnika naselja u kome se… »

Saveti Instituta za javno zdravlje: Kako se ponašati tokom tropskih dana

Ritam grada Kg 05.08.2017
Institut za javno zdravlje Srbije objavio je preporuke za ponašanje tokom ekstremno toplih dana. Između ostalog, savet je da se u stanovima tokom dana sobna temperatura održava ispod 32 stepena, a tokom noći na manje od 24 stepena. Preporuka je da se… »

Brazilska zvezda – najveće pojačanje u istoriji Ekonomca

Ritam grada Kg 05.08.2017
Ekonomac po svemu sudeći sprema tim za napad na „fajnal-for“ Lige šampiona, pošto je Brazilca Talesa, kapitena Ukrajine Dmitra Sorokina, te naših reprezentativaca Slobodana Rajčevića, Jovana Lazarevića i Simeuna Kopanje, angažovao i najveće… »