Izvor: Subotica.com arhiva vesti 05.08.2017

Na Horgošu višečasovna zadržavanja, koristite alternativne granične prelaze

Subotica.com 05.08.2017
Zbog letnje sezone i godišnjih odmora, predstavljamo vam stanje na graničnim prelazima u blizini Subotice sa Republikom Mađarskom. Informacije koje su plasirane su informativnog karaktera i stanje na granici iz sata u sat može da se značajno promeni… »

U podne sirene i crkvena zvona za žrtve "Oluje"

Subotica.com 05.08.2017
U Srbiji će se danas u podne oglasiti sirene povodom obeležаvаnjа Dаnа sećаnjа nа strаdаnje i progon Srbа u hrvatskoj oružаnoj аkciji "Olujа", saopštio je MUP. Kako se navodi povodom 22. godišnjice od "Oluje" u 12 časova će biti… »

Razgovarali smo sa Čvarkovim, Boškićem i Torbicom pred nastup na Letnjoj pozornici

Subotica.com 05.08.2017
Predstava „Državni posao – Uživo sa televizorom“ sinoć je izvedena na prepunoj Letnjoj pozornici na Paliću. Više od osam stotina Subotičana svih generacija oko dva sata se do suza smejalo dogodovštinama Đorđa Čvarkova (Dimitrije Banjac)… »

Fudbalski meč Spartaka i Partizana pomeren na 19 časova

Subotica.com 05.08.2017
Fudbalski savez Srbije i Zajednica superligaša našli su kompromisno rešenje. Meč između Spartaka i Partizana igraće se nedelju od 19 časova. Kako saznajemo fudbalski meč 3. kola Superlige Srbije između Spartaka i Partizana igraće se sutra… »

Pavićević: Uslovi za fudbal biće teški, ali isti za sve

Subotica.com 05.08.2017
Do kraja ove nedelje na snazi će biti crveni meteoalarm što je dodatni poziv na oprez za sve koji će tog dana boraviti na stadionu. Meč se igra u nedelju od 19 časova, a obe ekipe su najavile napad na tri boda. Mnoge ljubitelje fudbala u Subotici… »

Otvorena druga prodavnica Pet svet 024 na Radijalcu

Subotica.com 05.08.2017
Pet Svet 024, najveći subotički pet centar, otvorio je još jednu prodavnicu u ulici Dušana Petrovića 2, na Radijalcu, u kojem možete pronaći veliki izbor hrane i opreme renomiranih proizvođača za kućne ljubimce. Vlasnici kućnih ljubimaca u… »