Izvor: Svet plus arhiva vesti 05.08.2017

Nova estradna svađa: Stoja besna na Anu Bekutu - Ne zanima me ta gospođa!

Svet plus 05.08.2017
Nova estradna svađa izbile je između Stoje i Ane Bekute, a šta je razlog, pročitajte u nastavku! Stoja Novaković, vlasnica velikog hita "Bela ciganka" jako se uvredila što je njena koleginica Ana Bekuta rekla kako joj je muka od te pesme, te… »

Lovefest 2017: Završena i druga noć - Vrnjačka Banja gorela uz Luciana!

Svet plus 05.08.2017
Drugi festivalski dan protekao je u znaku gotovo dvadesetčetvoročasovne zabave, koja je počela u ranim jutarnjim satima na H2O Stage-u i završila se sledećeg jutra na Fire Stage-u. Više hiljada ljudi gotovo je okupiralo vrnjački Olimpijski bazen… »

Neverovatna granica između Pacifika i Atlanskog okeana! VIDEO

Svet plus 05.08.2017
Iako mnogi ne bi poverovali da između dva okeana može da postoji granica, Pacifik i Atlanski okean danas su demantovali ove navode. Naime, snimak koji je zabeležen sa jednog turističkog broda, jasno pokazuje prave crte na kojima možete da vidite… »

Šako Polumenta otkrio da li ulazi u novi rijaliti sa devojkom koja mu je napravila pakao od života!

Svet plus 05.08.2017
Šako Polumenta, popularni pevač, rešio je da ispriča istinu koja stoji iza spekulacija da će ući u novi rijaliti Zadruga i to sa devojkom koja mu je pre par meseci napravila pakao od života. Šako Polumenta bio je goruća tema medija i javnosti… »

Rasta otkrio zbog čega je skinuo dredove! FOTO

Svet plus 05.08.2017
Stefan Đurić Rasta iznenadio je sve kada je objavio fotografiju na kojoj je potpuno ćelav. Iako je svoj imidž izgradio na prepoznatljivim dredovima, Rasta je nakon rođenja ćerkice Tare odlučio da ih skine, a razlog ovakve odluke otkrio je na… »

Nataša Bekvalac potvrdila: Trudna sam!

Svet plus 05.08.2017
Iako su nedavno pokrenute spekulacije da je Nataša Bekvalac u drugom mesecu trudnoće, radosnu vest potvrdila je i PR služba popularne pevačice. Naime, Nataša Bekvalac zajedno sa svojim dečkom Lukom uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a iako… »

Kriza u vezi nakon Parova? Dalila poručila Dejanu - Navikla sam da me ponižavaš! VIDEO

Svet plus 05.08.2017
Veza Dalile Mujić i Dejana Dragojevića i nakon Parova opstaje, ali izgleda da njihovi snimci sve više govore o tome da ipak imaju povremene rasprave. Naime, njih dvoje tri dana su proveli u Novom Sadu, a snimke sa putovanja podelili su i na svom Jutjub… »

Štefan Cvajg: Tajanstveni život pisca u izbeglištvu! VIDEO

Svet plus 05.08.2017
Film „Štefan Cvajg: Zbogom Evropi“, rediteljke Marije Šrader, beleži godine egzila u životu Štefana Cvajga, jednog od najčitanijih pisaca na nemačkom jeziku svoga vremena - između Buenos Ajresa, Njujorka i Brazila. Kao jevrejski intelektualac… »

Limunada sa roštilja: Najpopularniji napitak u svetu! VIDEO

Svet plus 05.08.2017
Limunada sa rošilja jedno je od najpopularnijih pića u svetu, a veoma može delovati i osvežavajuće. Prepolovite pet do šest limunova. Nanesite na polovine limuna tanak sloj šećera. Stavite limun na roštilj tako da ne rešetku položite stranu… »

Novi obrt u istrazi: Jelena Krsmanović nije ubijena na nasipu - Ubica zajedno sa policijom tragao za pevačicom!

Svet plus 05.08.2017
Ubistvo Jelene Krsmanović i nakon skoro godinu i po dana ostalo je misterija, a novi tragovi pokazuju, da pevačica ipak nije ubijena na nasipu. Prema izvoru Kurira, Jelena Krsmanović na noktima je imala crveni lak, a ubica je šake i nokte nekoliko… »