Izvor: Blic/Regioni arhiva vesti 09.08.2017

"U Guči sve bolje zvuči": Počinje dragačevski sabor trubača

Blic 09.08.2017
Počinje trubačko ’’ludilo’’. Po 57. put danas su zagrmele trube u Dragačevu i trubiće do nedelje 13. avgusta. Prvi gosti pristižu sa svih strana željni dobre zabave, jer u Guči sve bolje zvuči. Iako će zvanično saborska zastava biti… »

Sipao surutku u reku: Uhapšen vlasnik mlekare zbog pomora ribe kod Mionice

Blic 09.08.2017
Zbog pomora ribe u reci Ribnici policija je uhapsila vlasnika jedne mlekare, a Agencija za zaštitu životne sredine uzela je uzorke vode iz reke. Voda u Ribnici i to u delu koji protiče kroz samu varošicu postala je crna, a građani i ribolovci su… »

Stočaru iz Prijepolja pomrle ovce: "Jagnje koje mi je kupila opština zarazilo stado"

Blic 09.08.2017
Milovanu Langoviću, poljoprivredniku iz sela Donje Babine iz okoline Prijepolja za nekoliko dana uginulo je sedam ovaca usled bolesti, kako kaže, koju je u njegov tor donelo jedno od zaraženih jagnjadi, čiju kupovinu je subvencionisala lokalna… »

Vrnjačka Banja inkasirala 2,5 miliona evra od "Lovefest" festivala

Blic 09.08.2017
Upravo završeni "Lovefest" u Vrnjačkoj Banji, slio je samo u opštinsku kasu oko 2,5 miliona evra. Kako smo saznali, toliko novca je ostalo kroz javnu potrošnju za tri dana održavanja ovog festivala. Računica je pokazala da je oko 20.000 posetilaca u… »

Da li je ovo najjeziviji posao: Dok ljudi vrište i paniče, Dragoslav jednim potezom prekida košmar

Blic 09.08.2017
Pripravan je da pohita kad zaištu pomoć. Ne ide pod rotacijama, ne gasi vatru i ne leči, ali ume da vrati srce iz peta i dušu iz nosa - kad uhvati zmiju. Izvolite! Da, ja sam! Adresa? Eto me za pola sata. Bez panike, ne prilazite, ali osmatrajte mesto… »

Sastav Esme Redžepove na Nišvilu svirao u čast Šabanu Bajramoviću

Blic 09.08.2017
Program „Prijatelji Šabanu“, posvećen preminulom kralju romske muzike Šabanu Bajramoviću, počeo je večeras na River stejdžu u amfiteatru na Nišavskom keju. Ovo je tradicionalni program koji se svake godine odvija na Nišvil džez festivalu… »