Izvor: Nova energija arhiva vesti 09.08.2017

Autor pravila o jakim i bezbednim šiframa: Nisam bio u pravu!

Nova energija 09.08.2017
Bil Bur, bezbednosni stručnjak i autor knjige iz 2003. godine u kojoj daje široko prihvaćeni savet u vezi sa stvaranjem jakih i bezbednih šifara – da treba koristiti specijalne simbole i redovno menjati lozinku, nedavno je izjavio za Wall Street… »

Zavisnici od putovanja i Instagrama, stigla nova aplikacija za vas!

Nova energija 09.08.2017
“Lonely Planet“ ima novu aplikaciju za sve ljubitelje putovanja koja se zove jednostavno – “Trips“ i koristi dizajn sličan Instagramu gde prikazuje fotografije sa egzotičnih destinacija. Ideja je da se čestim putnicima ponudi jednostavan… »

New Media Education Center: Počeo upis u Školu za novinare i urednike u magazinima i na portalima

Nova energija 09.08.2017
Škola za novinare i urednike u magazinima i na portalima, pod novim nazivom “New Media Education Center“, počeće 30. septembra, a upis nove generacije je u toku. “New Media Education Center” organizuju kompanije Color Media Communications i… »

Visa objavila partnerstvo sa Belgrade Beer Fest

Nova energija 09.08.2017
Visa je danas objavila partnerstvo sa jednim od najvećih festivala piva u jugoistočnoj Evropi – Belgrade Beer Fest™, koji svake godine okupi više od 500,000 posetilaca iz regiona. Tokom pet dana, gosti će uživati na preko 40 koncerata… »

Kako se vode društvene mreže? Otkriva dvojac o čijoj stranici priča region i šire!

Nova energija 09.08.2017
Christian Nikolić i Jadran Kapović, dvojac je iz Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) koji i ovoga leta obara s nogu postovima na društvenim mrežama u serijalu ‘Dear Tourists…’. I dok je Kapović bio na terenu u potrazi nestalim… »