Izvor: OK radio arhiva vesti 09.08.2017

Nikolić: Braniću Kostića besplatno

OK radio 09.08.2017
Dragan Nikolić, ugledni vranjski advokat i nekadašnji poslanik SNS - a u Skupštini Srbije, najavio je da će besplatno zastupati Slavomira Kostića, novinara „Vranjskih“, nakon što je „Vodovod“ saopštio da je protiv njega podneo krivičnu… »

Dečak teško povređen kod promaje

OK radio 09.08.2017
Vranje - U saobraćajnoj nesreći koja se u utorak dogodila na putu Surdulica - Vlasina Promaja teško je povređen 15 - godišnji dečak. Prema navodima iz Policijske uprave Vranje, nesreća se dogodila oko 13 časova kada je kamionu koji je prevozio… »

Požar kod Mašinske industrije u Nišu

OK radio 09.08.2017
Travu i nisko rastinje na prostoru iza Mašinske industrije Niš (MIN) u danas je zahvatio požar, ali vatra ne ugrožava kuće u tom delu grada, niti objekte u fabričkom krugu, potvrđeno je u niškoj policiji. "Požar je prijavljen u 12.10. Vatrogasne… »

Južnjaci kreću na guču

OK radio 09.08.2017
U Guči počinje 57. sabor trubača, na kome će po tradiciji učestvovati u orkestri iz Vranja i Pčinjskog okruga. Pored nadmetanja za najbolji orkestar, takmičiće se i majstori trube. Od ukupno 18 prijavljenih kapelnika šestorica su iz Pčinjskog… »

Novi autobusi u jedinstvu

OK radio 09.08.2017
Kompanija „Kavim Jedinstvo“ iz Vranja oobjavila je u sredu nabavku tri nova autobusa u svom voznom parku. Reč je o autobusima tipa „Volvo“. - Nova vozila nabavljena su u cilju poboljšanja kvaliteta naših usluga, i oni će saobraćati na… »

Vučić 18. u Hanu

OK radio 09.08.2017
Vranje - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetiće 18. avgusta Vladičin Han, potvrđeno je iz opštinske uprave. Prema najavama, Vučić će sa delegacijom Vlade Srbije obići radove na izgradnji dečijeg vrtića u naselju “Kolonije”. U… »

Prve kazne za roditelje koji nisu vakcinisali decu

OK radio 09.08.2017
Izrečene su prve novčane kazne za roditelje koji nisu vakcinisali svoju decu - u Beogradu tri u Kragujevcu jedna. Po zakonu o Zaštiti stanovništva od zaraznih bolesti, koji je usvojen marta prošle godine, vakcinacija je u Srbiji obavezna, a za… »

Tramp: Nikad moćnije nuklearno oružje nismo imali

OK radio 09.08.2017
Američki predsednik Donald Tramp naveo je da SAD imaju nuklearno oružje koje je “moćnije nego ikad pre“. On je naveo da je među prvim njegovim naređenjima bila modernizacija nuklearnog naoružanja. “Nadam se da nikada nećemo morati da ga… »

Manastirska slava u lepčincu

OK radio 09.08.2017
Praznik Svetog Velikomučenika Pantelejmona obeležen je u hramovima u Eparhiji vranjskoj, a posebno svečano je bilo u manastiru u selu Lepčince, na dvadesetak kilometara od Vranja. Ovaj manastir je posvećem Svetom Pantelejmonu. Pretpostavlja se da je… »

SNS šokiran: Protiv nas se vodi ogavna kampanja

OK radio 09.08.2017
Gradski dobor SNS-a u Vranju u svom saopštenju d srede ocenio je da se protiv te partije ovde vodi “ogavna, orkestrirana i beskrupulozna medijska kampanja od strane lokalne žute štampe”. Podsećajući se da “nikada, ni protiv koga u Vranju nije… »