Izvor: Prva/Zabava arhiva vesti 09.08.2017

U kakvoj su to vezi Džihan i Jasemin, zloća iz serije "Zaljubljeni neženja"?!

Prva 09.08.2017
Sećate se Selme? Misteriozne dame koja se pojavila iznenada i uortačila se sa Džihanom u borbi protiv zlog Haruna? Selme, čijeg je muža Haron oterao u smrt i koju je jezivi Demir digao u vazduh? Dok je u seriji "Paramparčad" igrala pravednu… »

Kraljica zabranila: Tri namirnice koje Kejt Midlton ne sme da jede

Prva 09.08.2017
Ketrin Midlton, kao i ostali članovi kraljevske porodice, mora da se pridržava određenih pravila koji su deo tradicije britanske monarhije. Na njih posebno pazi kraljica Elizabeta. Pod ta pravila spadaju i namirnice koje vojvotkinja Kejt ne sme da… »

Batine, droga i muzika: Kad je ONA umrla, svet je ućutao

Prva 09.08.2017
Proslavila bi danas 54. rođendan. Preminula je 11. februara 2012. u 48. godini. Karijera koju je uspela da ostvari je briljantna, baš kao što je briljantan bio i njen talenat za pevanje. Život i karijera pop dive Vitni Hjuston nisu bili idealni… »

Poslednja pesma Ksenije Pajčin krije veliku tajnu:"Farsa" opisuje njen život?

Prva 09.08.2017
Neposredno pred smrt snimila je svoju poslednju pesmu pod nazivom "Farsa", a premijeru pesme sa simfonijskim orkestrom nije dočekala. Pre sedam godina Filip Kapisoda je vatrenim oružjem oduzeo život Kseniji Pajčin u njenom stanu na Voždovcu, a potom… »

Junakinja "Seks i grada" u trci za guvernera Njujorka?

Prva 09.08.2017
U američkim medijima se pojavila informacija da bi glumica Sintija Nikson, poznata po ulozi Mirande iz serije „Seks i grad“, mogla da se kandiduje za guvernera Njujorka. Glumica, međutim, još nije potvrdila ove navode. „Ne mogu da kažem više o… »

Ima 47 godina, a izgleda upola mlađe: Godine joj ne mogu ništa

Prva 09.08.2017
Britanska glumica Ketrin Zita Džons snimila je jednu reklamnu kampanju, a niko nije ostao imun na njen lepotu i negovan izgled. Osim glume, Ketrin Zita Džons se nedavno pohvalila da je vredno radila na dizajniranju kućnog dekora za QVC home prodajni… »