Izvor: Svet arhiva vesti 09.08.2017

Dok svi pričaju o SMS porukama koje njenom mužu šalje Ana Sević, evo šta Sonja poručuje! (foto)

Svet 09.08.2017
Juče smo objavili skandalozne SMS poruke koje je Ana Sević slala Aci Lukasu. Ni jedno ni drugo se nisu oglašavali tim povodom, ali jeste Acina još uvek zakonita supruga Sonja. Na svoj način. Sonja je na Instagram postavila fotografiju sa letovanja uz… »

ŽESTOKO! Evo kome Karleuša sada poručuje: EVO VAM KU*AC! (video)

Svet 09.08.2017
Jelena Karleuša sinoć je nastupala u Novom Pazaru pred dve hiljade ljudi, ali moglo je da ih dođe i mnogo manje. Kako je objasnila u postu na Fejsbuku, protiv nje su vodili kampanju u lokalnim medijima. Ona je priložila i snimak da pokaže koliko je… »

Dočekana kao kraljica: Neda Ukraden oduševila Novi Pazar (foto, video)

Svet 09.08.2017
Neda Ukraden nastupila je u Novom Pazaru na završnoj večeri “Dana dijaspore”. “Raspoložena i razigrana publika pevala je moje stare i nove hitove. Vrhunac raspoloženja nastao je kad sam zapevala nekoliko sevdalinki uz horom ‘Isa Beg'” –… »

Bora Đorđević na turneji godinu dana

Svet 09.08.2017
Bora Đorđević kreće na turneju čime obeležava jubilej, čak četiri decenije postojanja grupe “Riblja čorba”. Bivši član žirija “Pinkovih zvezda” turneju sa bendom započinje na Bir festu a završava sledeće godine u ovo vreme. Bend je… »

Tamara otkriva šta će joj biti glavni dokaz na suđenju sa Gogom Sekulić!

Svet 09.08.2017
U očekivanju suđenja sa Gogom Sekulić, Tamara Đurić otkrila je šta će joj biti glavni dokaz na sudu koji će joj pomoći da potkrepi izjave zbog kojih ju je pevačica tužila. “Prvo nisam verovala, ali ispostavilo se da me je stvarno tužila i to… »

PROVALJENE! Evo čiji spot su iskopirale Emina i Milica! (foto+video)

Svet 09.08.2017
Pesma Milice Todorović i Emine Jahović “Limunada” beleži ogromnu slušanost samo 24 sata nakon premijere. Iako je zvuk inovativan za naše prostore spot nije. Naprotiv. Gotovo identičan video snimila je Paris Hilton pre tri godine za svoju pesmu… »

Željno ga očekuju: Saša Kovačević zvezda latinoameričkih medija! (foto)

Svet 09.08.2017
Saša Kovačević snimio je špansku verziju pesme ‘Kažeš ne’ sa namerom da se probije na latinoameričko tržište. Tamošnji mediji sjajno su ispratili njegov prvenac i najavljuju ga kao talentovanog Srbina koji ima mnogo da pokaže njihovim… »

ŠOK INTERVJU! Vesna Rivas o Ceci, Karleuši, Nataši, Severini, Aleksandri, Dalili…

Svet 09.08.2017
Vesna Rivas spada među retke osobe sa estrade koje javno kažu sve u lice kolegama i kogenicinama. To je radila i tokom svog učešća u rijalitiju Parovi, a nakon završene pete sezone ona za Svet otkriva koji će od ljubavnih parova opstati. “Ova… »

Fura novi trend: Karleuša ofarbala obrve u belo!

Svet 09.08.2017
Jelena Karleuša poznata je po modnim eksperimentima, a najnoviji je iznenadio i njene najveće fanove. Pop zvezda je ofarbala obrve u belo i uz fotografiju koju je objavila napisala – albino. Kako vam se dopada najnoviji trend koji fura JK?… »

VRELA TELA! Viktor Savić i Aleksandar Radojičić pokazali pločice! Žene u transu! (foto)

Svet 09.08.2017
Glumci Viktor Savić i Aleksandar Radojičić leto provode na Ibici daleko od gradske gužve, ali i daleko od svojih devojaka Teodore i Svetlane. Radojičić je postavio fotografiju na kojoj su njih dvojica bez majice. Pogledajte kako to izgleda: A post… »