Izvor: Večernje novosti/Hronika arhiva vesti 09.08.2017

Sa ćerkine svadbe u kosovski zatvor Kosovske vlasti oslobodile grupu Srba i Rusa: Platili kauciju od po 250 evra

Večernje novosti 09.08.2017
Kosovske vlasti oslobodile su u sredu uveče oko 21,00 sat jedanaestoro srpskih i ruskih državljana koje je kosovska policija uhapsila u utorak popodne na administrativnoj liniji podujevske opštin. PRIŠTINA - Kosovske vlasti oslobodile su u sredu… »

Novo rešenje suda - Radonjić i Romić u kućnom pritvoru

Večernje novosti 09.08.2017
Specijalni sud u Beogradu doneo je novo rešenje kojim je potvrdio svoju raniju odluku o određivanju kućnog pritvora optuženim za ubistvo Slavka Ćuruvije 1999. godine Milanu Radonjiću i Ratku Romiću. Specijalni sud u Beogradu doneo je novo rešenje… »

Srbi krali džipove na Kasandri?

Večernje novosti 09.08.2017
U Grčkoj uhapšeni muškarac i žena kao vođe kriminalne grupe. Terete ih da su ukrali najmanje četiri "lend rovera" MUŠKARAC (33) i žena (24) iz Srbije uhapšeni su na Halkidikiju pre dva dana zbog sumnje da su tokom jula krali luksuzne automobile… »

"Novosti" saznaju Zločin kod Smedereva: Petorica silovala devojku

Večernje novosti 09.08.2017
Četiri muškarca iz Osipaonice kod Smedereva uhapšena su zbog sumnje da su silovala devojku u tom selu. ČETIRI muškarca iz sela Osipaonica kod Smedereva uhapšena su zbog sumnje da su silovala devojku u tom selu, saznaju nezvanično "Novosti". Za još… »

Policija pronašla 17 hektara ilegalnih zasada duvana

Večernje novosti 09.08.2017
Protiv osam lica podnete su krivične prijave za nedozvoljenu proizvodnju, a protiv četiri lica podnete su prekršajne prijave. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Upravom za duvan, Upravom carine, Poreskom upravom i… »

Preko granice sa jastukom punim deviza

Večernje novosti 09.08.2017
Slučaj je zabeležen u jutarnjim časovima na graničnom prelazu Gradina kada je na prelaz pristigao automobil marke "mercedes", nemačkih registarskih oznaka. Carinici su danas na graničnom prelazu Gradina sprečili dvojicu turskih državljana da iz… »

Upravnik zatvora oštetio kolege

Večernje novosti 09.08.2017
Krivična prijava protiv nekada prvog čoveka "Nove Skele". Milan Pavlović navodno nije isplaćivao prevoz. PROTIV Milana Pavlovića, bivšeg upravnika zatvora "Nova Skela" (KPZ Beograd), sada zamenika upravnika Specijalne zatvorske bolnice, sindikat… »

Posle tuče i ubistva ispred kafane u Nišu: Pritvor trojici mladića

Večernje novosti 09.08.2017
Pritvor od 30 dana je određen M. M. (30), B. M. (23) i M. S. (31). U tuči ubijen Marko Stamenković, a Dalibor Nešić (37) teško povređen. SUDIJA za prethodni postupak Višeg suda u Nišu Saša Dujaković odredio je pritvor od 30 dana učesnicima… »