Izvor: Večernje novosti/Zabava arhiva vesti 09.08.2017

Gradonačelnik proveo tri dana živeći kao beskućnik

Večernje novosti 08.08.2017
Kako bi se bolje upoznao sa problemima beskućnika, gradonačelnik je odlučio da tri dana provede sa njima, živeći na ulici i u skloništu. GRADONAČELNIK Solt Lejk Sitija Ben MekAdams proveo je tri dana živeći kao beskućnik jer je želeo lično da… »

Šinejd O'Konor na Fejsbuku: Svaki dan borba da ostanem živa(video)

Večernje novosti 08.08.2017
Irska pevačica Šinejd O'Konor objavila je na Fejsbuku video snimak u kom, vidno potresena, kaže da živi potpuno sama u jednom motelu u Nju Džerziju i da ima suicidalne misli. Irska pevačica Šinejd O'Konor objavila je na Fejsbuku video snimak u kom… »

Sintija Nikson guvernerka Njujorka?

Večernje novosti 09.08.2017
Zvezda serije "seks i grad" Sintija Nikson ide u političare. U AMERIČKIM medijima pojavila se informacija da bi glumica Sintija Nikson (51), poznata po ulozi Mirande iz serije "Seks i grad", mogla da se kandiduje za guvernera Njujorka. Glumica… »

Napravljen sladoled koji se ne topi

Večernje novosti 08.08.2017
Proizvodnja ove revolucinarne poslastice iz Japana počela je širom zemlje, a ovo zadovoljstvo košta 4,5 dolara. Grupa istraživača iz Japana osmislila je sladoled koji se ne topi, zbog čega je idealan za visoke temperature. Ključni sastojak ovakvog… »

Oprezno na jakom suncu

Večernje novosti 09.08.2017
Dan pre sunčanja, istrljajte telo mešavinom kafe i soli, kako bi koža bila glatkija, mekša, lepša i bolje upila boju. Suncu se izlažite postepeno, prvih dana do 15 minuta, izbegavajte period od 12 do 17 časova. Ako se sada spremate za odlazak na… »

Saša Matić uživa sa tri dame

Večernje novosti 09.08.2017
Folker leto provodi radno na crnogorskom primorju. Najsrećniji je kada radi ono što voli, a dodatna motivacija su mu dupke puni klubovi širom Crne Gore, BiH, Hrvatske.. FOLK pevač Saša Matić ne miruje ni ovoga leta! Pored rasprodate letnje turneje u… »

(Sve)moćno jabukovo sirće

Večernje novosti 09.08.2017
Ako ga ponesete na letovanje, može vam zameniti pregršt lekova, sprečiti bolesti i ublažiti posledice. Koristi se vekovima u lečenju na našim prostorima, otac medicine Hipokrat ga je hvalio. Vreme je godišnjih odmora, a na letovanju se često… »

Saša Kovačević raspametio devojke

Večernje novosti 09.08.2017
Saša Kovačević letuje u grčkom selu Litohoro, a fotografijom koju je postavio na "Instagramu" potpuno je raspametio nežniji pol. POP pevač Saša Kovačević miljenik je ženskog dela publike, a fotografijom koju je postavio na "Instagramu" potpuno… »

Sušenje plodova: Može na suncu, ali i rerni

Večernje novosti 09.08.2017
Kako sušiti voće i povrće u domaćinstvu? Najjeftiniji način su sunčevi zraci, ali mnogo brži i zdravstveno ispravniji je rerna, a u poslednje vreme i takozvani dehridator hrane. Da biste sušili voće i povrće, plodovi treba da budu zdravi i… »

Bali-beg prizetko

Večernje novosti 09.08.2017
Burak Ozčivit se uselio u devojački stan supruge Fahrije Evdžen (31), sa kojom se venčao krajem juna u Istanbulu. NAOČITI turski glumac Burak Ozčivit (32), Bali-beg iz hit serije "Sulejman Veličanstveni", uselio se u devojački stan svoje supruge… »