Izvor: Vesti online/Balkan arhiva vesti 09.08.2017

Hrvati u panici: Novi potres kod Rijeke, "grunulo je kao bomba"

Vesti online 09.08.2017
U 13.37 područje Rijeke pogodio je novi zemljotres , javio je Evropsko-mediteranski seizmološki centar (EMSC). Potres se dogodio nakon četiri potresa, koji su se dogodili prošle noći. Građani kažu da se čuo zvuk nalik eksploziji, seizmolozi kažu… »

VMRO blokirao Sobranje, Džaferi pozvao obezbeđenje

Vesti online 09.08.2017
Poslanici najuticajnije opozicione partije VMRO-DPMNE, bivšeg premijera Nikole Gruevskog, blokirali su rad Sobranja, nakon što je predsednik Taljat Džaferi uskratio pravo poslaniku te stranke Antoniju Milošoskom da se u skladu sa poslovnikom obrati… »

Budva u panici: Ajkula vrebala turiste pa ulovljena

Vesti online 09.08.2017
Ajkula duga 220 centimetara ulovljena je juče kod ostrva Sveta neđelja, nadomak Budve u Crnoj Gori. Malo je reći da su turisti, a i meštani bili u šoku. Fotografije ajkule objavljene na društvenim mrežama, odmah su privukle veliku pažnju, ali… »

Hrvatski premijer naložio: Problem sa taksama da bude rešen ove nedelje

Vesti online 09.08.2017
Hrvatski premijer Andrej Plenković izjavio je danas da je ministru poljoprivrede Tomislavu Tolušiću naložio da već ove nedelje pronađe rešenje koje će otkloniti problem sa susednim zemljama vezan uz povećane takse prilikom uvoza voća i povrća… »

Zagreb pokrenuo trgovinski rat na mig Brisela, a protiv Moskve

Vesti online 09.08.2017
Hrvatskoj je uspelo da jednom uredbom u zajednički front odbrane ujedini ostatak bivše Jugoslavije, ono što nije uspelo EU kada je zagovarala ideju o balkanskoj carinskoj uniji. Da li je slučaj Hrvatska u stvari pokušaj vraćanja te ideje na mala… »

Leto u Brodu za sve ukuse

Vesti online 09.08.2017
Zanimljiv program, Leto u Brodu i ove godine je za stanovnike opštine Brod na severu Republike Srpske i njihove goste pripremila je Turistička organizacija. Bogat program raznovrsnih događaja i sadržaja postaje sve zanimljiviji za sve veći broj… »

Rusi izdali, hoteli zvrje prazni

Vesti online 09.08.2017
Ruski turisti u sve širem luku zaobilaze Crnu Goru, i to definitivno nije samo "politička podmetaljka" opozicije, kako je do sada vlast tumačila, već realnost. Minulog vikenda su u TO Budve registrovali 69.953 gosta, što je za pet odsto više nego u… »