Izvor: Glas Zapadne Srbije arhiva vesti 11.08.2017

Danas sunčano i veoma toplo uz "toplu košavu"

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
U Srbiji će i danas biti pretežno sunčano i veoma toplo, sa temperaturama i do 41 stepen, a uveče i u toku noći, uz lokalni razvoj oblačnosti, ređa pojava kratkotrajnih pljuskova i grmljavine. Vetar će biti slab i umeren, u Vojvodini i Pomoravlju… »

MUP raspisao konkurs za obuku 100 novih vatrogasaca

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
Ministarstvo unutrašnjih poslova raspisalo je konkurs za upis 100 polaznika za osnovnu obuku pripadnika vatrogasno - spasilačkih jedinica, objavljeno je u Politici. Prijava na konkurs sa dokumentacijom podnosi se u roku od 30 dana do dana objavljivanja… »

Gori deponija u Topoli

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
Topola - Jutros oko pet sati došlo je do požara na gradskoj deponiji u Topoli. Kako nezvanično saznajemo do izbijanja požara je došlo nepažnjom odnosno paljenjem guma na kablovima pri krađi bakra. Prema rečima narodnog poslanika i predsednika… »

Poginula žena u Velikoj Župi

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
Prijepolje - Sadika Mehonić (61) iz Velike Župe sinoć je izgubila život nakon što je pregazio mladić K. B. star 32 godine dok je prelazila ulicu. Nesreća se dogodila u mestu Mioska na magistralnom putu koji vodi prema crnogorskoj granici. Kako… »

FK “Rudar” obeležava 90 godina postojanja

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
Čačak - Tokom narednog vikenda u Bresnici će se održati memorijalni turnir posvećen prerano preminulom fudbaleru i treneru Gradimiru Jovičiću Dedi koji je na prostoru bivše Jugoslavije ostavio trag u brojnim klubovima. Jovičić je fudbalsku… »

TOČ na Saboru trubača predstavlja ponudu svog kraja

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
Guča - U Guči se u okviru Dragačevskog sabora trubača, održava četvrti Saborski sajam turizma, koji se završava sutra. Na ovogodišnjem sajmu turizma učestvuje devet izlagača, predstavnika turističkih organizacija iz zemlje i okruženja… »

Memorijalni turnir u Preljini u čast Đuretu

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
Čačak - Memorijalni turnir u fudbalu 28. po redu, koji organizuje FK “Madost” iz Preljine održaće se za vikend u ovom mestu. Turnir je posvećen tragično nastradalom Milošu Đurkoviću Đuretu koji je ostavio trag u ovom timu. U subotu od 16.30… »

Nikolić: Štamparija „RP“ je primer uspešnog poslovanja

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
Gornji Milanovac - Predsednik Skupštine opštine Gornji Milanovac Lazar Nikolić, posetio je štampariju „RP“. On je razgovarao sa direktorom firme Markom Rakićem, nakon čega su zajedno obišli proizvodne pogone i magacin. Štamparija „RP“… »

Profesionalni ugovori za mlade igrače

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
Čačak - Mladi talentovani igrači Nemanja Kovačević i Aleksa Urošević, potpisali su svoje prve profesionalne ugovore sa Fudbalskim klubom "Borac". Svojim talentom, ali pre svega ponašanjem i odnosom prema obavezama mladi igrači su zaslužili… »

Raspisan poziv za dodelu priznanja grada

Glas Zapadne Srbije 11.08.2017
Užice - Grad Užice je, kao i prethodnih godina, raspisao javni poziv za prikupljanje predloga kandidata za dodelu javnih priznanja i nagrada. Javni poziv je otvoren do 11. septembra i do tog datuma pojedinci, grupe građana, organizacije, mogu dati… »