Arhiva vesti 12.08.2017

Vučić otvoreno: Prvo treba da rešimo pitanja Kosova i odnosa sa Rusijom, a ne vladavinu prava! (video)

Pravda 12.08.2017
Predsednik Aleksandar Vučić izjavio je da ne deli stav Dejvida Mekalistera da je za EU vladavina prava ključna oblast za napredak Srbije na putu EU. Vučić se sa predsedavajućim Komitetom za spoljne poslove Evropskog parlamenta i izvestiocem… »

I Džonson opleo po severnoj Koreji: Vi ste izazvali problem sa SAD i morate da ga rešite

Kurir 12.08.2017
Severna Koreja je izazvala problem sa Sjedinjenim Američkim Državama i mora da ga reši, napisao je danas šef britanske diplomatije Boris Džonson na svom Tviter nalogu. Džonson je naveo da je međunarodna zajednica okvir koji će osigurati da Severna… »

Luna: Peru osuđuje pretnju upotrebe sile u Venecueli

Politika 12.08.2017
LIMA - Peru osuđuje pretnju upotrebe sile u Venecueli, izjavio je danas šef peruanske diplomatije Rikardo Luna. On je rekao da Peru sa drugim zemljama u regionu pregovara o zajedničkom pisanom odgovoru, preneo je Rojters. Pretnja američkog predsednika… »

Antić: Er Srbija me zvala na razgovor, ali se nisu izvinili

N1 Info 12.08.2017
Čedomir Antić, otac jedanaestogodišnjeg dečaka koji ima autizam, a kom prošle nedelje nije dozvoljeno da leti avionom Er Srbije, juče je pozvan na razgovor u srpsku nacionalnu aviokompaniju, nakon što je kompaniji poslao pismo upozorenja pred… »

Na naplatnoj rampi Sirig čeka se dva sata

Novi magazin 12.08.2017
Na naplatnoj stanici Sirig, iz pravca Novog Sada prema Subotici, vozila čekaju dva sata, saopštilo je večeras javno preduzeće Putevi Srbije. Kako je saopšteno večeras, prema informacijama od 20.20, na toj naplatnoj rampi vozila na naplatu čekaju… »

Gornji Milanovac i okolinu pogodilo snažno nevreme

Novi magazin 12.08.2017
Gornji Milanovac i okolinu zahvatilo je danas poslepodne snažno nevreme praćeno gradom koje je pričinilo veliku materijalnu štetu usevima, prenosi portal GM info. Kako je preneo portal, danas oko 15 sati nevreme je pogodilo Gornji Milanovac, sela… »

Ima li zaraženih jaja na srpskom tržištu?

Vesti online 12.08.2017
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio je da na srpskom tržištu nema jaja zaraženih insekticidom fipronilom, da je sve pod kontrolom i da građani treba da budu spokojni. Naša veterinarska inspekcija to apsolutno kontroliše i takvih… »

Neredi na skupu desničara u Virdžiniji, jedna osoba stradala

N1 Info 12.08.2017
Jedna osoba je poginula posle kontroverznog skupa američke ekstremne desnice u saveznoj državi Vidržiniji, gde je vozilo uletelo u demonstrante kontramitinga, saopštile su lokalne vlasti. "Užasnut sam tim incidentom sa automobilom u kojem je jedna… »

Nije se samo Ivani sinoć otkačio papir, šta bi se otkrilo kad bi se svaki skok gledao ''pod lupom''?

Sportske.net 12.08.2017
Zar ovo pravilo odavno nije trebalo da bude promenjeno? Preneli smo već informaciju iz Atletskog saveza Srbije - Svetska atletska federacija donela je odluku da od sledeće godine takmičari u skoku udalj nose papire sa imenima ili brojevima samo na… »

Dudaš nastavio takmičenje posle diskvalifikacije

N1 Info 12.08.2017
Srpski desetobojac Mihail Dudaš diskvalifikovan je u trci na 110 metara s preponama na Svetskom prvenstvu u atletici. On je posle tog peha nastavio takmičenje i nakon bacanja diska zauzima 25. mesto u ukupnom plasmanu. Dudaš je pao posle polovine… »