Izvor: Beta video arhiva vesti 18.08.2017

Mihajlović: Imamo 12 miliona više vozila na auto-putu kroz Srbiju ove godine

Beta video 18.08.2017
PREDEJANE - Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović je rekla da je ponosna na izvođača, podizvođače i njihove radnike, na Koridore Srbije i Puteve Srbije, jer su pokazali kako može da se radi na najtežem gradilištu u Evropi i na najvišem i… »

NASA lansirala poslednji satelit za praćenje

Beta video 18.08.2017
KEJP KANAVERAL - NASA je danas lansirala poslednji satelit za praćenje i komunikaciju i tako kompletirala mrežu. Kraj jedne ere je nastupio pošto je uzleteo satelit ``TDRS-M``, trinaesti i poslednji deo Satelitske mreže za praćenje i prenos podataka… »

Mihajlović i Vučić obišli gradilište u Predejanu

Beta video 18.08.2017
PREDEJANE - Potpredsednica Vlade Zorana Mihajlović i predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetili su gradilište Predejane - pocetak asfaltiranja prve deonice na ovom delu koridora 10. (pokrivalice)… »

Počela izgradnja novog proizvodnog pogona Teklas Automotive u Vladičinom Hanu

Beta video 18.08.2017
BEOGRAD - Turska kompanija Teklas Automotive, dobavljač industrije automobila, počela je danas izgradnju novog proizvodnog pogona u Industrijskoj zoni u Vladičinom Hanu. Polaganju kamena-temeljca prisustvovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučič… »

Vučić najavio dolazak novih turskih investitora

Beta video 18.08.2017
VLADIČIN HAN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučič je najavio da će turski investitori uskoro otvoriti fabrike u Žitoradji i Lebanu i ocenio da je važno da se Srbija ravnomerno razvija i da ljudi ostaju da rade u svojim mestima, a ne da idu u velike… »

Vučić: Teklas će uskoro zaposliti još 500 ljudi

Beta video 18.08.2017
VLADIČIN HAN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučič je rekao da Teklas sada u Vladičinom Hanu zapoljašljava 360 radnika, a da očekuje da uskoro bude zaposleno još 500 ljudi, a da do 2020. godine ukupno bude 1.500 radnika.… »

Vučić: Radnici Teklasa će dobiti 13. platu

Beta video 18.08.2017
VLADIČIN HAN - Predsednik Srbije Aleksandar Vučič je istakao da je za radnike Teklasa dobra vest što će dobiti 13. platu i što im je poslodavac obezbedio dobre uslove za rad.… »

Vučić: Teklas primer za druge poslodavce

Beta video 18.08.2017
VLADIČIN HAN - ``Teklas pokazuje drugačiji odnos prema radnicima, što je primer i za druge poslodavce``, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić i dodao da je danas u fabričkom krugu počela izgradnja rekreativnog bazena.… »

Stefanović u razgovorima sa građanima

Beta video 18.08.2017
STARA PAZOVA - Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović u razgovoru sa građanima. (pokrivalice)… »

Stefanović: MUP želi da približi rad policije građanima

Beta video 18.08.2017
STARA PAZOVA - „Upravo kroz projekat „Policija u zajednici“ Ministarstvo želi da približi građanima rad policije. Danas smo razgovarali sa građanima Stare Pazove, družimo se sa njima i kroz prezentaciju svih vidova policije želimo da… »